kristali za varno vožnjo, črni turmalin, rdeči jaspis, tigrovo oko, trgovina s kristali
  • kristali za varno vožnjo, črni turmalin, rdeči jaspis, tigrovo oko, trgovina s kristali
  • varna vožnja, kristali za zaščito pri vožnji, trgovina s kristali
  • kristali za varno vožnjo,  kristali za zaščito avta energijsko podporo pri vožnji

KRISTALI ZA VARNO VOŽNJO

Referenca: V750
15,00 €

Komplet kristalov za energijsko podporo vozniku, ki pripomore k prijetni in varni vožnji. Komplet lahko nosimo pri sebi ali pa z njim zaščitimo svoje vozilo.

Komplet vsebuje: 

  • obesek za ključe tigrovo oko
  • žepni kristal rdeči jaspis
  • žepni kristal črni turmalin

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o tigrovem očesu si lahko preberete tukaj >> Tigrovo oko 

Tigrovo oko prinaša bogastvo in nove priložnosti. Svoje ime je dobil po svojem značilnem barvnem vzorcu, ki spominja na oko mačke ali tigra. Pomaga nam obvladovati strah, dviga samozavest in izboljšuje samopodobo. Ima močno energijo, s katero vliva novo moč in stabilnost ter nam pomaga, da vidimo izhod v temnih obdobjih življenja. Med drugim se nosi tudi kot talisman za srečo in zaščito pred uroki

Več o črnem turmalinu si lahko preberete tukaj >> Črni turmalin 

Črni turmalin je kamen ozemljitve in zaščite. Odstranjuje blokade, razprši negativno energijo ter povečuje duševno vitalnost. Še posebej se ga priporoča za zaščito pred čustvenimi vampirji. Povezujemo ga s korensko čakro, saj nas prizemljuje, ukoreninja in spodbuja pretok energij med čakrami.

Več o rdečem jaspisu si lahko preberete tukaj >> Rdeči jaspis 

Rdeči jaspis je kamen stabilnosti, ki krepi naše energijsko polje in nam prinaša občutek varnosti. V starih časih je bil cenjen kot talisman bojevnikov in borcev za pravice. V domu ali pisarni absorbira elektromagnetno sevanje. Na delovnem mestu spodbuja zagnanost za delo in pomaga pri pridobivanju novih svežih idej. Je odličen kristal za otroke, ki jih v šoli dražijo, saj prinaša moč ter se pomaga upreti čustvenim manipulacijam in psihičnemu nasilju. 

V750
Ocena 
2022-02-21

Rakičan

Kupila fantu, ker je veliko na cesti, tam pa nesreča nikoli ne počiva. Dobra kvaliteta kristalov, pa še znižani so bili.

  • 1 od 1 ljudi misli da je to mnenje uporabno.
Vpišite mnenje

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: