ahat, zeleni ahat, žepni kristal, pravi kamni, trgovina s kristali
  • ahat, zeleni ahat, žepni kristal, pravi kamni, trgovina s kristali
  • zeleni ahat, kristal duhovnosti, kristal dinamičnosti
  • spomin, notranja moč, razumevanje, stabilnost
  • ahat, samozavest, odločnost

ZELENI AHAT žepni kristal S

Referenca: V3983
3,00 €

Zeleni ahat je kamen plodnosti in reproduktivnega zdravja. Še posebej rade ga uporabljajo nosečnice za lajšanje nelagodja med nosečnostjo. V življenje prinaša duhovno ravnovesje in čustveno stabilnost.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o zelenem ahatu si lahko preberete tukaj >> Zeleni ahat

Zeleni ahat
 je kamen srčne čakre, ki se uporablja za vzpostavljanje boljših ljubezenskih odnosov, za zdravljenje vsega, kar je povzročilo škodo duhu in za ustvarjanje harmonične povezave med duhom in telesom. Je kamen plodnosti in reproduktivnega zdravja. Uporablja se za lajšanje nelagodja med nosečnostjo in za preprečevanje splavov. Prinaša duhovno ravnovesje in čustveno stabilnost.

Več o ahatu si lahko preberete tukaj >> Ahat 

Ahat je kristal dinamičnosti. Velja za zaščitni kristal, ki je močno povezan z Zemljo. Krepi spomin, razumevanje, notranjo moč in stabilnost. Odpravlja depresijo, žalost in nespečnost ter izboljšuje počutje. Uravnava pozitivna in negativna čustva, uravnoveša pa tudi obe možganski polovici, zato nam omogoča boljšo presojo pri odločitvah. Navdaja nas s samozavestjo in odločnostjo. Krepi uvide in skrbi, da ostanemo prizemljeni.

V3983

Podatkovni list

Teža
cca 10 g
Velikost
S

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: