MORGANIT žepni kristal srčna čakra
  • MORGANIT žepni kristal srčna čakra
  • kristali morganit   partnerski odnosi trgovina s kristali
  • trgovina s kristali morganit partnerski odnosi

MORGANIT žepni kristal

Referenca: V3325
7,00 €

Morganit je kristal, ki stabilizira čustveno polje, spodbuja ljubeče misli ter prinaša modrost in umirjenost uma. Prav tako sprosti navezanost na stare odnose, ki so se slabo končali ali potrebujejo razrešitev.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o morganitu najdete tukaj >> MORGANIT

Morganit je kamen čustvenega samozdravljenja. Aktivira in odpira srčno čakro, nas sprošča in prinaša občutke umirjenosti in sreče. Kamen se priporoča vsem, ki želijo poglobljeno delati na sebi, saj čisti vse čustvene travme, ki smo jih pridobili tokom življenja. Odlično pa se obnese tudi pri prebolevanju in opuščanju navezanosti na pretekla razmerja, saj odpravlja jezo, zamere in strah. Okrepi našo auro in ugodno deluje na srce.

V3325

Podatkovni list

Teža
cca 25 g
Velikost
M
Ocena 
2021-03-19

Postojna

Moj najljubši kamen! Pomagal mi je preboleti travme iz otroštva in stare zamere, ki so načele moje zdravje. Spodbuja me, da imam rada samo sebe in v sočloveku vidim dobro.

Vpišite mnenje

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: