AMETRIN žepni kristal
  • AMETRIN žepni kristal

AMETRIN žepni kristal

Referenca: V3215
6,00 €

Ametrin je edinstvena naravna kombinacija ametista in citrina. Sončna energija citrina dviga naše razpoloženje, mistične vibracije ametista pa prinašajo zadovoljstvo, stabilnost in moč.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o ametrinu si lahko preberete tukaj >> Ametrin

Ametrin je močan kamen, ki nam pomaga prevzeti nadzor nad lastnim življenjem. Ima vse metafizične lastnosti ametista in citrina. Spodbuja intelekt in ustvarjalnost. Ščiti avro pred negativnimi energijami. Pomaga prepoznati božanskost v vseh ljudeh in kot tak odpravlja predsodke. Vzpostavlja ravnovesje med delom in počitkom, ter uči deloholike, da uživajo v plodovih svojega dela. Tistim, ki odlašajo z obveznostmi pa pomaga pri izpolnjevanju zadolžitev in nalog. Dviga samozavest in zaupanje vase ter tako pomaga do uspeha. Učinkovito deluje pri glavobolu in migreni.

V3215

Podatkovni list

Teža
cca 17 g
Velikost
M
Dolžina
cca 3,5 cm

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: