naravna kamena strela, zaščita špice kristali gorski kristal
  • naravna kamena strela, zaščita špice kristali gorski kristal
  • manjša kamena strela
  • kamena strela špice

KAMENA STRELA špica S

3,50 €

Kamena strela špica, nam je lahko v veliko pomoč, kadar želimo očistiti ali nevtralizirati negativno energijo v drugih kristalih ali v prostoru okoli sebe.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Naravna kamena strela - špica

Več o kameni streli si lahko preberete tukaj  >> Kamena strela 

Uravnava energijo, sprošča ter nam pomaga uresničevati želje. Čisti, nevtralizira in ščiti pred sevanjem. Podpira jasnost uma in pomaga preseči strahove. Krepi funkcije možganov, stabilizira srce in energijski pretok. Dobro učinkuje pri nevrozah in hormonskih težavah.

KAMENA STRELA - kristal aktivacije

Odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade. Krepi vitalnost, umirja živčni sistem in pomaga pri fizični in psihični utrujenosti. Čisti in okrepi avro.

Če jo uporabljamo z drugimi kristali, jim s tem povečamo njihovo moč. Uporablja pa se tudi za čiščenje ostalih kristalov.

Čiščenje

Ker nase veže negativno energijo, jo je potrebno čistiti večkrat, kot ostale kristale (priporočljivo je vsaj enkrat tedensko). Čistimo jo pod tekočo vodo. Z energijo pa jo polnimo tako, da jo čez noč izpostavimo polni Luni.

V3117

Podatkovni list

Velikost
S
Dolžina
1,5 - 3 cm

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: