šungit, trgovina s kristali, kristal za premagovanje  
 tesnobe, premagovanje stresa, šungit čiščenje vode, šungitna voda
  • šungit, trgovina s kristali, kristal za premagovanje  
 tesnobe, premagovanje stresa, šungit čiščenje vode, šungitna voda
  • sungit ,elektromagnetno sevanje , kristal za vodo šungitna voda

ŠUNGIT nebrušen naravni surovi kristal L

Referenca: V3839
3,50 €

Šungit je v svoji naravni obliki odličen za pripravo kristalnega eliksirja, saj učinkovito čisti vodo.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o šungitu si lahko preberete tukaj >> Šungit 

Šungit je močan zaščitni kamen, ki nas ščiti pred elektromagnetnim sevanjem in energijskimi vampirji. Voda, prečiščena s šungitom, krepi naš imunski sistem, upočasni proces staranja, ohranja vitalnost telesa ter obnavlja in revitalizira tkivo. Zaradi svoji sposobnosti zdravljenja spodnjih čaker, nas prizemljuje in nam daje še močnejšo povezavo z Zemljo.

KAKO PRIPRAVITI ŠUNGITNO VODO

Za pripravo 1 litra šungitne vode je dovolj 100g šungita v poljubno velikih koščkih. Še najboljši za pripravo so drobni šungitni delci, saj so pri čiščenju vode bolj učinkoviti. Priporočljivo je, da je posoda za pripravo šungitne vode steklena. Pred uporabo šungit najprej speremo pod tekočo vodo. Koščke damo v posodo in jih prelijemo z vodo. Že po pol ure ima ta voda antibakterijske lastnosti, po nekaj dneh pa pridobi tudi zdravilne lastnosti. Po enem tednu pripravimo novo šungitno vodo. Šungit ponovno speremo pod tekočo vodo in ponovimo postopek priprave. Šungitno vodo lahko pripravljamo vsakodnevno, s tem vodo očistimo. Če pa želimo šungitno vodo uporabljati v terapevtske namene, jo pripravimo za celotedensko uporabo. V terapevtske namene se priporoča pitje najmanj treh kozarcev šungitne vode na dan.

V3839

Podatkovni list

Teža
30-40 g

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: