kristal naravni surovi roževec, kristal za srčno čakro
  • kristal naravni surovi roževec, kristal za srčno čakro
  • ROŽEVEC naravni surovi kristal večji

ROŽEVEC neobdelan naravni surovi kristal večji

Referenca: V3599
15,00 €

Roževec v svoji naravni obliki je lep dekorativen kos za vsako polico, ki bo napolnil prostor z močnimi vibracijami topline in sreče. Simbolizira sočutje in vse vrste ljubezni.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o roževcu si lahko preberete tukaj >> Roževec 

Roževec ali rožnati kremen je kristal srca. Najdemo ga v različnih odtenkih rožnate barve. Oddaja močne vibracije ljubezni, topline in sreče ter simbolizira ljubezen do partnerja, otrok, družine in prijateljev kot tudi ljubezen do samega sebe in vseh ljudi, ki jih imamo radi. Pomaga nam preboleti izgubo, ter se znebiti ljubosumja in zamer. Kot kamen srčne čakre vzpostavlja harmonično povezavo med dušo in telesom. Uči nas brezpogojne ljubezni ter sprejemanja drugačnosti. Najbolje učinkuje, ko ga nosimo okoli vratu, saj je tako v neposredni bližini srca.

V3599

Podatkovni list

Teža
200 - 500 g
Poreklo
Namibija

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: