NARAVNI KRISTAL ametist rosa, neobdelani kristal, prepletanje ametista
  • NARAVNI KRISTAL ametist rosa, neobdelani kristal, prepletanje ametista
  • NARAVNI KRISTAL ametist rosa, neobdelani kristal, prepletanje ametista

AMETIST ROSE AA rastišče

Referenca: V705
26,00 €

Kristal AMETIST ROSE je posebno redka vrsta ametista, ki prihaja iz okolice Iraija v Braziliji. Posebne zanimive in edinstvene oblike nastanejo zaradi prepletanja ametista z drugimi minerali, kot so kalcit, celadonit, mordenit ali sljuda. 

Ob nakupu boste prejeli kos naravnega unikatnega minerala v prvinski obliki. Kot tak je lahko očarljiva unikatna dekoracija ali pa zanimiv del vaše mineralne zbirke. 

  • Teža: 510 g

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o ametistu si lahko preberete tukaj >> Ametist 

Ametist je močan zaščitni kamen, ki ščiti naše energijsko polje. Pomaga pri težavah z nespečnostjo in odpravlja stres, v naše življenje pa prinaša umirjenost in harmonijo. Priporoča se vsem, ki se spopadajo z odvisnostjo, ali pa so v kakšnem drugem težavnem obdobju življenja  saj nam s svojo pomirjajočo vibracijo  ustvari notranji mir, ki ga potrebujemo za reševanje problemov..

V705

Podatkovni list

Teža
510 g

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: