orgonit, orgonit polobla rdeči jaspis črni turmalin oniks kristali za prostor, kristali za sobo
  • orgonit, orgonit polobla rdeči jaspis črni turmalin oniks kristali za prostor, kristali za sobo
  • orgonit za začito pred negativno energijo, rdeči jaspis motivacija za delo, trgovina s kristali
  • orgonit zaščita pred sevanjem, zaščita, rdeči jaspis

RDEČI JASPIS, ONIKS in ČRNI TURMALIN orgonit polobla

Referenca: V1468
38,00 €

Orgonit polobla s kristali rdeči jaspis, oniks in črni turmalin, v našem domu ali pisarni absorbira elektromagnetno sevanje ter spodbuja motivacijo in zagnanost za delo.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o rdečem jaspisu si lahko preberete tukaj >> Rdeči jaspis 

Rdeči jaspis je kamen stabilnosti, ki krepi naše energijsko polje in nam prinaša občutek varnosti. V starih časih je bil cenjen kot talisman bojevnikov in borcev za pravice. V domu ali pisarni absorbira elektromagnetno sevanje. Na delovnem mestu spodbuja zagnanost za delo in pomaga pri pridobivanju novih svežih idej. Je odličen kristal za otroke, ki jih v šoli dražijo, saj prinaša moč ter se pomaga upreti čustvenim manipulacijam in psihičnemu nasilju. 

Več o oniksu si lahko preberete tukaj >> Oniks 

Oniks je kamen notranje moči, ki nam daje občutek varnosti. Prinaša harmonijo, stabilnost in srečo, saj razbremenjuje telo in psiho. Ime kamna izvira iz grške besede »onux«, kar pomeni krempelj ali noht. Velja za močan zaščitni kamen, ki naj bi s svojo mistično energijo človeka popeljal v samo temnino njegove duše in iz nje izkopal bolečine, skrbi, travme in potlačena čustva. Ker je povezan s korensko čakro je odličen kamen za meditacijo.

Več o črnem turmalinu si lahko preberete tukaj >> Črni turmalin 

Črni turmalin je kamen ozemljitve in zaščite. Odstranjuje blokade, razprši negativno energijo ter povečuje duševno vitalnost. Še posebej se ga priporoča za zaščito pred čustvenimi vampirji. Povezujemo ga s korensko čakro, saj nas prizemljuje, ukoreninja in spodbuja pretok energij med čakrami.

O orgonitih

Učinkujejo pri preprečevanju škodljivosti sevanj v bivalnem okolju, ki ga oddajajo elektronske naprave, kot so računalniki, mobilni telefoni, televizija, mikrovalovne pečice in električne inštalacije.

Zaščitijo nas pred izpostavljenostjo sevanju baznih postaj mobilne telefonije, električnih transformatorjev in geopatogenimi sevanji. Varujejo pa nas tudi pred negativnimi in škodoželjnimi vplivi drugih oseb.

Uporabljamo jih lahko v domu, poslovnem prostoru in avtu.

S svojim delovanjem zmanjšujejo težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Pomagajo nam se spopadati s težjimi čustvi, kot so jeza, žalost in strah. Izboljšujejo naše telesno počutje, v življenje pa prinašajo harmonijo, srečo, samozavest, blažijo stres in napetosti ter nam pomagajo ohraniti notranji mir.

Orgoniti za prostor so lahko različnih oblik (stožec, piramida, polobla…). Postavimo jih lahko kjerkoli in v katerikoli prostor. Domet delovanja je odvisen od velikosti orgonita, za zaščito večjih prostorov jih je priporočljivo uporabiti več. Ugodno vplivajo na počutje naših hišnih ljubljenčkov in rastlin.

Vsi orgoniti so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Aktivirajo in čistijo negativno energijo, ki se nahaja v nas in nas ovira pri tem, da bi živeli bolj polno in zadovoljno življenje. Dodani kristali in poldrago kamenje pa usmerijo orgonsko energijo na določeno področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

V1468

Podatkovni list

Višina
3 cm
Dolžina
6 cm

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: