tigrovo oko, šungit, orgonit, polobla, ezoterika
  • tigrovo oko, šungit, orgonit, polobla, ezoterika
  • tigrovo oko orgonit polobla

TIGROVO OKO ŠUNGIT orgonit polobla

Referenca: Z3787
70,00 €

Orgonit s kristaloma tigrovo oko in šungit

Velikost:

  • Širina: 11,5 cm
  • Višina: 6,5 cm

Več o tigrovem očesu si lahko preberete tukaj >> Tigrovo oko 

Tigrovo oko prinaša bogastvo in nove priložnosti. Svoje ime je dobil po svojem značilnem barvnem vzorcu, ki spominja na oko mačke ali tigra. Pomaga nam obvladovati strah, dviga samozavest in izboljšuje samopodobo. Ima močno energijo, s katero vliva novo moč in stabilnost ter nam pomaga, da vidimo izhod v temnih obdobjih življenja. Med drugim se nosi tudi kot talisman za srečo in zaščito pred uroki

Več o šungitu si lahko preberete tukaj >> Šungit 

Šungit je močan zaščitni kamen, ki nas ščiti pred elektromagnetnim sevanjem in energijskimi vampirji. Voda, prečiščena s šungitom, krepi naš imunski sistem, upočasni proces staranja, ohranja vitalnost telesa ter obnavlja in revitalizira tkivo. Zaradi svoji sposobnosti zdravljenja spodnjih čaker, nas prizemljuje in nam daje še močnejšo povezavo z Zemljo.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

O orgonitih

Učinkujejo pri preprečevanju škodljivosti sevanj v bivalnem okolju, ki ga oddajajo elektronske naprave, kot so računalniki, mobilni telefoni, televizija, mikrovalovne pečice in električne inštalacije.

Zaščitijo nas pred izpostavljenostjo sevanju baznih postaj mobilne telefonije, električnih transformatorjev in geopatogenimi sevanji. Varujejo pa nas tudi pred negativnimi in škodoželjnimi vplivi drugih oseb.

Uporabljamo jih lahko v domu, poslovnem prostoru in avtu.

S svojim delovanjem zmanjšujejo težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Pomagajo nam se spopadati s težjimi čustvi, kot so jeza, žalost in strah. Izboljšujejo naše telesno počutje, v življenje pa prinašajo harmonijo, srečo, samozavest, blažijo stres in napetosti ter nam pomagajo ohraniti notranji mir.

Orgoniti za prostor so lahko različnih oblik (stožec, piramida, polobla…). Postavimo jih lahko kjerkoli in v katerikoli prostor. Domet delovanja je odvisen od velikosti orgonita, za zaščito večjih prostorov jih je priporočljivo uporabiti več. Ugodno vplivajo na počutje naših hišnih ljubljenčkov in rastlin.

Vsi orgoniti so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Aktivirajo in čistijo negativno energijo, ki se nahaja v nas in nas ovira pri tem, da bi živeli bolj polno in zadovoljno življenje. Dodani kristali in poldrago kamenje pa usmerijo orgonsko energijo na določeno področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

Z3787

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: