selenit energijska kupola energija obilja, ideja za darilo, darilo za poroko, kristali, kristal selenit
  • selenit energijska kupola energija obilja, ideja za darilo, darilo za poroko, kristali, kristal selenit

SELENIT energijska kupola obilja Abundance Spell

Referenca: V1454
58,90 €

Energijska kupola Abundance Spell s kristalom selenit je energijska dekoracija, ki bo vašemu domu pričarala energijo obilja.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

darilo za novo leto

Darilo za naše kupce v mesecu decembru

darilo za novo leto
vodnik po kristalih koledar s kristali
Ob naročilu nad 30 € prejmete brezplačni Vodnik po kristalih.
Ob naročilu nad 50 € prejmete brezplačni koledar s kristali.
  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Abundance spell je energijska dekoracija, ki bo v vaš dom pričarala energijo obilja. Energijska kupola vsebuje kristal selenit, ki oddaja vibracije obilja. Kristal obdajata dve pravi preparirani vrtnici, ter začimbni ‘’napoj’’ iz ingverja, mete, himalajske soli in žajblja. Vsaka energijska kupola je ročno izdelan unikat, ki bo popestril vaš dom.

Kako skrbimo za energijsko kupolo?

Vsak kristal ima svojo vibracijo, za katero je potrebno poskrbeti. Za visoko vibracijo kupole moramo prižgati zvitek žajbla ali sveti les, ter s tem krožimo okoli kupole. Kupolo lahko tudi postavimo na okensko polico ob polni luni, da sij lune napolni energijo roževca. Kupole ne izpostavljamo direktni sončni svetlobi. Na vsake toliko damo steklo stran, tako, da se kupola prezrači zaradi vrtnic.

Več o slenitu si lahko preberete tukaj >> Selenit

Selenit
 (Marijino steklo)
je poznan kot kamen nove dobe. Je kamen, ki v sebi nosi eno najmočnejših energij aktivacije na ZemljiPomaga nam doseči želeno mentalno preobrazbo in v naše življenje prinaša mir. Navdaja nas z ljubeznijo in razumevanjem. Odpravlja čustvene in mentalne blokade in nam pomaga pri novih začetkih. Pospešuje duhovni preporod. Naredi zaščitni ovoj okoli našega telesa in ojača auro. Omogoča nam zaščito in to, da smo povezani s svetom okoli sebe.


Čiščenje

  • Se ne sme čistiti z vodo. Za čiščenje uporabite rahlo navlaženo krpo.

V1454

Podatkovni list

Velikost
20x10 cm

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: