Geneza, kristal, manifestacija obilje sreča bioenergija energija
  • Geneza, kristal, manifestacija obilje sreča bioenergija energija

KRISTAL GENEZA

Referenca: V1824
88,00 €

Kristal Geneza

Geneza je geometrijsko oblika, ki jo lahko uporabljamo kot močno orodje za manifestacijo. Ker je njena oblika popolnoma usklajena z naravo, ustvarja energijski vrtinec, ki okrepi namere tistih, ki so prisotni v njenem območju delovanja (gre za ljudi, živali in rastline). V območju njenega dosega postane antena, ki privlači, čisti, uravnava in okrepi energijo.

Ročno delo - izdelano v Sloveniji

Količina
Ni na zalogi

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

ZAKAJ SE IMENUJE KRISTAL?

Geneza je bila označena kot kristal, ker se njena oblika zrcali iz naravnih kristalov, v njej so zajeti vzorci narave. Tako kot naravni kristal, Geneza ustvarja vrtinec energije in odseva določen vzorec v času in prostoru. 

KAKO SE UPORABLJA?

Njen vpliv in delovanje je samodejno, s samo obliko v tej izvedbi deluje kot antena in transformator. Kristal Genezi je mogoče določiti tudi poseben namen. To lahko storite tako, da se osredotočite na kristal ali ga držite v rokah in mu enostavno naročite svojo željo, Če želite povečati moč vašega kristala Geneza, lahko v sredino postavite naravni kristal. Kristal roževec lahko uporabite za povečanje ljubezni v vašem življenju, ametist za povečanje intuitivne moči ali gorski kristal za spodbujanje miru in harmonije. Za obilje lahko vstavite v središče Geneze denar ali fotografijo za ozdravitev ljubljene osebe. Geneza koristi vsem, ki želijo v svoje življenje privabiti več zdravja, ljubezni, obilja in dobrega počutja.

V1824

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: