• Znižana cena

ORGONIT ČAKRA žepni

25,00 €
20,00 € Prihranite 5,00 €

Velikost orgonita:
premer: 4 cm
višina: 2,5 cm

Orgonit s kristali: 
RDEČI JASPIS - kamen stabilnosti - 
SODALIT - kristal za mentalno jasnost -
AMETIST - kristal spiritualnosti - 
AMAZONIT - kristal ravnovesja - 
AHAT - kristal dinamičnosti - 
CITRIN - kristal razcveta - 
KARNEOL - kristal vsestranskega uspeha -


Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina
Ni na zalogi

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

RDEČI JASPIS - kamen stabilnosti - odpravlja stres, daje občutek varnosti, dviguje samozavest, krepi pogum.
SODALIT - kristal za mentalno jasnost -  odpravlja neodločnost, poveča ustvarjalnost, izboljša spomin in sposobnost učenja ter spodbuja spontano komunikacijo.
AMETIST - kristal spiritualnosti - velja za močan zaščitni kamen, odpravlja stres in prinaša harmonijo v življenje. Učinkovit je pri odpravljanju migren in nespečnosti ter pri težav z zasvojenostjo ali odvisnostjo.
AMAZONIT - kristal ravnovesja - pomaga pri premagovanju strahu, odpravlja stres, ščiti pred sevanjem, odpravlja težave z nespečnostjo.
AHAT - kristal dinamičnosti - deluje kot zaščitni kristal, prinaša zdravje, vitalnost in samozaupanje, pomaga pri depresiji.
CITRIN - kristal razcveta - odpravlja slabo počutje, raztaplja negativna stanja, dviguje samozavest. 
KARNEOL - kristal vsestranskega uspeha - pomaga reševati probleme, povrne motivacijo, in veselje do življenja.

Orgonit žepni

Žepni orgonit vsebuje vse sestavine kot ostali večji orgoniti. je pa njegova uporaba bolj praktična saj ga lahko nosimo v žepu ali torbici. Dobro pa se obnese tudi kot zaščita avtomobila. Ker ga imamo pri sebi večino dneva si s tem zagotovimo stalen pritok energije in zaščito pred negativnimi vplivi.

Je močan orgonit, ki v sebi združuje znanja radiostezije, kristaloterapije. Z njim zaščitimo naše bioenergetsko polje. Zaščiti nas pred negativno energijo iz okolja, ki jo preoblikuje v novo svežo življenjsko energijo.

Žepni orgonit s svojim delovanjem zmanjšuje težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Izboljšuje naše telesno počutje, v življenje pa prinaša harmonijo, srečo, samozavest, blaži stres in napetosti ter nam pomaga ohraniti notranji mir.

Orgoniti za osebno rabo so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Aktivirajo in čistijo negativno energijo, ki se nahaja v nas in nas ovira pri tem, da bi živeli bolj polno in zadovoljno življenje. Dodani kristali in poldragi kameni pa usmerijo orgonsko energijo na tisto področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

586

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: