• Znižana cena
orgonit
  • orgonit

ORGONIT MIX polobla srednji

70,00 €
60,00 € Prihranite 10,00 €

Orgonit s kristali:

ROŽEVEC - kristal srca - ljubezen do bližnjih, prinaša potrpežljivost, občutek zadovoljstva, odpuščanje, samozaupanje.
ONIKS - kristal notranje moči - volje in discipline, prinaša srečo, pomaga pri sprostitvi.
AMAZONIT - kristal ravnovesja - pomaga pri premagovanju strahu, odpravlja stres, ščiti pred sevanjem in odpravlja težave z nespečnostjo.
KRVAVI KAMEN - pomirja in izboljšuje sposobnost učenja, prežene slabo voljo in prinaša zaščitne energije. 

Velikost orgonita:
Premer: 11,5 cm

Višina: 6,5 cm

Ročno delo - izdelano v Sloveniji

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

O orgonitih

Učinkujejo pri preprečevanju škodljivosti sevanj v bivalnem okolju, ki ga oddajajo elektronske naprave, kot so računalniki, mobilni telefoni, televizija, mikrovalovne pečice in električne inštalacije. Varujejo pa nas tudi pred negativnimi in škodoželjnimi vplivi drugih oseb.

Uporabljamo jih lahko v domu, poslovnem prostoru in avtu.

S svojim delovanjem zmanjšujejo težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Pomagajo nam se spopadati s težjimi čustvi, kot so jeza, žalost in strah. Izboljšujejo naše telesno počutje, v življenje pa prinašajo harmonijo, srečo, samozavest, blažijo stres in napetosti ter nam pomagajo ohraniti notranji mir.

Orgoniti za prostor so lahko različnih oblik (stožec, piramida, polobla…). Postavimo jih lahko kjerkoli in v katerikoli prostor. Domet delovanja je odvisen od velikosti orgonita, za zaščito večjih prostorov jih je priporočljivo uporabiti več. Ugodno vplivajo na počutje naših hišnih ljubljenčkov in rastlin.

Vsi orgoniti so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Aktivirajo in čistijo negativno energijo, ki se nahaja v nas in nas ovira pri tem, da bi živeli bolj polno in zadovoljno življenje. Dodani kristali in poldrago kamenje pa usmerijo orgonsko energijo na določeno področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

571

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: