• Znižana cena
orgonit za prostor kristali čakra rdeči jaspis sodalit ametist amazonit ahat citrin karneol
  • orgonit za prostor kristali čakra rdeči jaspis sodalit ametist amazonit ahat citrin karneol

ORGONIT ČAKRA polobla

45,00 €
40,00 € Prihranite 5,00 €

Orgonit s kristali:

RDEČI JASPIS - kamen stabilnosti - 
SODALIT - kristal za mentalno jasnost -
AMETIST - kristal spiritualnosti - 
AMAZONIT - kristal ravnovesja - 
AHAT - kristal dinamičnosti - 
CITRIN - kristal razcveta - 
KARNEOL - kristal vsestranskega uspeha -

Velikost orgonita:
širina: 8 cm
višina: cca. 4 cm

Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina
Ni na zalogi

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

RDEČI JASPIS - kamen stabilnosti - odpravlja stres, daje občutek varnosti, dviguje samozavest, krepi pogum.
SODALIT - kristal za mentalno jasnost -  odpravlja neodločnost, poveča ustvarjalnost, izboljša spomin in sposobnost učenja ter spodbuja spontano komunikacijo.
AMETIST - kristal spiritualnosti - velja za močan zaščitni kamen, odpravlja stres in prinaša harmonijo v življenje. Učinkovit je pri odpravljanju migren in nespečnosti ter pri težav z zasvojenostjo ali odvisnostjo.
AMAZONIT - kristal ravnovesja - pomaga pri premagovanju strahu, odpravlja stres, ščiti pred sevanjem, odpravlja težave z nespečnostjo.
AHAT - kristal dinamičnosti - deluje kot zaščitni kristal, prinaša zdravje, vitalnost in samozaupanje, pomaga pri depresiji.
CITRIN - kristal razcveta - odpravlja slabo počutje, raztaplja negativna stanja, dviguje samozavest. 
KARNEOL - kristal vsestranskega uspeha - pomaga reševati probleme, povrne motivacijo, in veselje do življenja.

O orgonitih

Učinkujejo pri preprečevanju škodljivosti sevanj v bivalnem okolju, ki ga oddajajo elektronske naprave, kot so računalniki, mobilni telefoni, televizija, mikrovalovne pečice in električne inštalacije. Zaščitijo nas pred izpostavljenostjo sevanju baznih postaj mobilne telefonije, električnih transformatorjev in geopatogenimi sevanji. Varujejo pa nas tudi pred negativnimi in škodoželjnimi vplivi drugih oseb.

Uporabljamo jih lahko v domu, poslovnem prostoru in avtu.

S svojim delovanjem zmanjšujejo težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Pomagajo nam se spopadati s težjimi čustvi, kot so jeza, žalost in strah. Izboljšujejo naše telesno počutje, v življenje pa prinašajo harmonijo, srečo, samozavest, blažijo stres in napetosti ter nam pomagajo ohraniti notranji mir.

Orgoniti za prostor so lahko različnih oblik (stožec, piramida, polobla…). Postavimo jih lahko kjerkoli in v katerikoli prostor. Domet delovanja je odvisen od velikosti orgonita, za zaščito večjih prostorov jih je priporočljivo uporabiti več. Ugodno vplivajo na počutje naših hišnih ljubljenčkov in rastlin.

Vsi orgoniti so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Aktivirajo in čistijo negativno energijo, ki se nahaja v nas in nas ovira pri tem, da bi živeli bolj polno in zadovoljno življenje. Dodani kristali in poldrago kamenje pa usmerijo orgonsko energijo na določeno področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

576

Trenutno ni vpisanih mnenj.

3 ostalih proizvodov v isti kategoriji: