orgonit podstavke, orgoniti za prostor, trgovina s kristali
  • orgonit podstavke, orgoniti za prostor, trgovina s kristali
  • orgonska energija, čiščenje energije, orgonit za prostor
  • energiziranje hrane, energiziranje pijače

PET ELEMENTOV SELENIT orgonit podstavek

Referenca: Z2713
120,00 €

Orgoniti napolnijo z življenjsko energijo tako naš življenjski prostor kot tudi naš organizem.

Podstavek je s svojo obliko primeren tudi za energiziranje hrane in pijače.

Orgonit s kristali:

Več o rdečem jaspisu si lahko preberete tukaj >> Rdeči jaspis 

Rdeči jaspis je kamen stabilnosti, ki krepi naše energijsko polje in nam prinaša občutek varnosti. V starih časih je bil cenjen kot talisman bojevnikov in borcev za pravice. V domu ali pisarni absorbira elektromagnetno sevanje. Na delovnem mestu spodbuja zagnanost za delo in pomaga pri pridobivanju novih svežih idej. Je odličen kristal za otroke, ki jih v šoli dražijo, saj prinaša moč ter se pomaga upreti čustvenim manipulacijam in psihičnemu nasilju. 

Več o zelenem aventurinu si lahko preberete tukaj >> Zeleni aventurin 

Zeleni aventurin krepi individualnostkreativnost, sproščenost, optimizem in samozavest. Pomaga pri čiščenju čustvenih blokad in spodbuja tolerantnost. Blagodejno vpliva na čustva, srce, blokade v predelu hrbtenice in na regeneracijo telesa. Od vseh kristalov naj bi ravno zeleni aventurin prinašal največ sreče, saj ugodno deluje na finančno stanje, zdravje in čustveno stabilnost.

Več o citrinu si lahko preberete tukaj >> Citrin 

Citrin je kristal razcveta, ki s svojo igrivo rumeno energijo spodbuja polnost življenja, sveže začetke in nova iskanja. Odpravlja slabo počutje, raztaplja negativna stanja in dviguje samozavest. Prebuja intuicijo, odpira čakre in prinaša svežo življenjsko energijo. Ima tudi pozitiven vpliv na poslovno področje ter prinaša uspeh in obilje, zato se še posebej priporoča pri novih projektih.

Več o kristalu lapis lazuli si lahko preberete tukaj >> Lapis lazuli 

Lapis lazuli je kamen prijateljstva, ki prinaša harmonijo in bolj razumevajočo in odprto komunikacijo v odnosih. Omogoča samoizražanje brez zadržkov, pomaga sprostiti potlačeno jezo in čustvene blokade ter ugodno vpliva na izboljšanje spomina. Zaradi vsebnosti pirita prinaša bogastvo in srečo.

Snežni kvarc je kamen blagostanja in sreče. Pomaga obvladovati čustva in pomaga pri čustveni napestosti.

Več o slenitu si lahko preberete tukaj >> Selenit

Selenit
 (Marijino steklo)
je poznan kot kamen nove dobe. Je kamen, ki v sebi nosi eno najmočnejših energij aktivacije na ZemljiPomaga nam doseči želeno mentalno preobrazbo in v naše življenje prinaša mir. Navdaja nas z ljubeznijo in razumevanjem. Odpravlja čustvene in mentalne blokade in nam pomaga pri novih začetkih. Pospešuje duhovni preporod. Naredi zaščitni ovoj okoli našega telesa in ojača auro. Omogoča nam zaščito in to, da smo povezani s svetom okoli sebe.


Čiščenje

  • Se ne sme čistiti z vodo. Za čiščenje uporabite rahlo navlaženo krpo.

Velikost orgonita:

  • Širina: 16 cm
  • Debelina: 3 cm

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina
Ni na zalogi

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

O orgonitih podstavkih

Kot vsi ostali orgoniti, tudi orgoniti podstavki očistijo prostor negativnih energij in ga napolnijo z novo, svežo energijo.

Zaradi svoje oblike so primerni tudi za energiziranje hrane in pijače, saj lahko nanje postavimo skledo, skodelico ali vrč z vodo. Vodi in hrani odstranijo škodljive snovi in aditive, napolnijo jo s poživljajočo energijo ter ji poboljšajo okus.

Z uživanjem vode in hrane, ki smo jo izpostavili in očistili z energijo orgonitov, lahko obnovimo naše zdravje, vitalnost in dobro počutje

Orgonitni podstavek je tudi lep dekorativen okras naše mize. Na pisalni mizi nevtralizira računalniško sevanje in pripomore k večji učinkovitosti. Če pa ga postavimo v bližino postelje, bomo imeli mirnejši in kvalitetnejši spanec.

Vsi podstavki so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Namen in namero pa dodamo z izbranimi kristali in poldragimi kamni, ki orgonit napolnijo s svojimi karakteristikami.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgonitni podstavki - spletna trgovina >>>

Z2713

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: