ORGONIT obesek

15,00 €

Velikost obeska:
širina: 35 mm
debelina: 12-16 mm
teža: 15-20 gramov

Orgonit vsebuje mlete kristale. 

Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

O orgonitih

Orgonitni obeski za ključe so namenjeni za zaščito biopolja posameznika. Ščitijo nas pred negativno energijo iz okolja, ki jo preoblikujejo v novo, svežo življenjsko energijo.

S svojim delovanjem zmanjšujejo težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Pripomorejo k boljši komunikaciji in lažjemu učenju. Pomagajo nam se spopadati s težjimi čustvi, kot so jeza, žalost, strah, bolečina. Izboljšujejo naše telesno počutje, v življenje pa prinašajo harmonijo, srečo, samozavest, blažijo stres in napetosti ter nam pomagajo ohraniti notranji mir.

Obeski vsebujejo vse sestavine kot ostali večji orgoniti, njihova prednost pa je, da učinkujejo in nas ščitijo skozi ves dan, saj jih imamo lahko vedno pri sebi, delujejo pa tudi če jih nosimo v torbi. Še posebej so primerni za mlade, ki imajo navado nositi mobilne telefone v žepu in so zaradi tega ves dan izpostavljeni sevanju.

Orgonitni obeski v sebi združujejo znanja radiostezije in kristaloterapije.

So skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Orgonitnim obeskom so dodani kristali in poldrago kamenje, zato, da usmerimo namero in orgonsko energijo na določeno področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

518

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: