• Novo
ORGONIT RDEČI JASPIS, aventurin zeleni, citrin, lapis lazuli, haulit, obsidian, šungit, podstavek
  • ORGONIT RDEČI JASPIS, aventurin zeleni, citrin, lapis lazuli, haulit, obsidian, šungit, podstavek

ORGONIT podstavek pet elementov

100,00 €

Orgoniti napolnijo z življenjsko energijo tako naš življenjski prostor kot tudi naš organizem.

Podstavek je s svojo obliko primeren tudi za energiziranje hrane in pijače.

Orgonit s kristali:

Rdeči jaspis - kamen stabilnosti - odpravlja stres, daje občutek varnosti, dviguje samozavest, krepi pogum.

Zeleni aventurin so že v preteklosti uporabljali kot talisman pri igrah na srečo, saj naj bi njegova zelena barva privabljala denar in srečo. Krepi individualnost, kreativnost, sproščenost, optimizem in samozavest. Pomaga pri čiščenju čustvenih blokad in v nas spodbuja tolerantnost. Blagodejno vpliva na čustva, srce, blokade v predelu hrbtenice in na samo regeneracijo telesa.

Citrin - kristal razcveta - odpravlja slabo počutje, raztaplja negativna stanja, dviguje samozavest. Prebuja intuicijo, odpira čakre in prinaša svežo življenjsko energijo. Dobro vpliva na poslovno področje.

Lapis lazuli - kamen prebujene zavesti - harmonizira fizično, čustveno in duhovno raven, blagodejno pomirja in prinaša notranji mir.

Haulit je odličen nežen kamen za zmanjšanje tesnobe, napetosti, stresa in jeze, pomirja energijo okoli vas. Pomaga pri koncentraciji in umirja um.

Snežni obsidian - kamen učenjakov, spodbuja k duhovni rasti, uči, da ima vsaka stvar in vsako bitje temno in svetlo stran. Krepi intuicijo, sprošča napetost, prinaša jasnost uma, raztapla čustvene blokade.

Šungit - čisti vodo, prizemljuje, ščiti pred elektromagnetnim sevanjem.

Velikost orgonita:

širina: 16 cm
debelina: 3 cm

Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

O orgonitih podstavkih

Kot vsi ostali orgoniti, tudi orgoniti podstavki očistijo prostor negativnih energij in ga napolnijo z novo, svežo energijo.

Zaradi svoje oblike so primerni tudi za energiziranje hrane in pijače, saj lahko nanje postavimo skledo, skodelico ali vrč z vodo. Vodi in hrani odstranijo škodljive snovi in aditive, napolnijo jo s poživljajočo energijo ter ji poboljšajo okus.

Z uživanjem vode in hrane, ki smo jo izpostavili in očistili z orgonsko energijo, lahko obnovimo naše zdravje, vitalnost in dobro počutje

Orgonitni podstavek je tudi lep dekorativen okras naše mize. Na pisalni mizi nevtralizira računalniško sevanje in pripomore k večji učinkovitosti. Če pa ga postavimo v bližino postelje, bomo imeli mirnejši in kvalitetnejši spanec.

Vsi podstavki so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Namen in namero pa dodamo z izbranimi kristali in poldragimi kamni, ki orgonit napolnijo s svojimi karakteristikami.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgonitni podstavki - spletna trgovina >>>

2456

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: