Orgonit, čakra, kristali, sodalit, aventurin, citrin, karneol, ametist, modri kalcedon, rdeči jaspis, čakre, zaščita
  • Orgonit, čakra, kristali, sodalit, aventurin, citrin, karneol, ametist, modri kalcedon, rdeči jaspis, čakre, zaščita

ORGONIT ČAKRA polobla

40,00 €

Orgonit s kristali:

AMETIST krepi zavest ter prebuja občutek za objektivnost in pravičnost.

CITRIN - kristal razcveta - odpravlja slabo počutje, raztaplja negativna stanja, dviguje samozavest. 

RDEČI JASPIS - kamen stabilnosti - odpravlja stres, daje občutek varnosti, dviguje samozavest, krepi pogum

SODALIT - kristal za mentalno jasnost- odpravlja neodločnost, poveča ustvarjalnost, izboljša spomin in sposobnost učenja ter spodbuja spontano komunikacijo.navedena cena se nanaša na en kos kristala.

Kristal  KARNEOL - kristal vsestranskega uspeh - pomaga reševati probleme, povrne motivacijo, in veselje do življenja.

ZELENI AVENTURIN so že v preteklosti uporabljali kot talisman pri igrah na srečo, saj naj bi njegova zelena barva privabljala denar in srečo. Krepi individualnost, kreativnost, sproščenost, optimizem in samozavest. Pomaga pri čiščenju čustvenih blokad in v nas spodbuja tolerantnost. Blagodejno vpliva na čustva, srce, blokade v predelu hrbtenice in na samo regeneracijo telesa.

MODRI KALCEDON - kamen komunikacije - prinaša jasno izražanje kot tudi sposobnost poslušanja. Dober je tudi za premagovanje nekomunikativnosti. Lajša težave z dihali. Čisti pljuča, zato se priporoča kadilcem in astmatikom. 

Akumilira negativno energijo iz okolja in jo transformira v novo, svežo življenjsko energijo. S svojim delovanjem preprečuje škodljivost sevanja, zmanjšuje stres in odpravlja nespečnost ter posledično izboljša čustveno stabilnost.

Velikost orgonita:

širina: 7,5 cm
višina: cca. 4 cm

Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

O orgonitih

Učinkujejo pri preprečevanju škodljivosti sevanj v bivalnem okolju, ki ga oddajajo elektronske naprave, kot so računalniki, mobilni telefoni, televizija, mikrovalovne pečice in električne inštalacije. Zaščitijo nas pred izpostavljenostjo sevanju baznih postaj mobilne telefonije, električnih transformatorjev in geopatogenimi sevanji. Varujejo pa nas tudi pred negativnimi in škodoželjnimi vplivi drugih oseb.

Uporabljamo jih lahko v domu, poslovnem prostoru in avtu.

S svojim delovanjem zmanjšujejo težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Pomagajo nam se spopadati s težjimi čustvi, kot so jeza, žalost in strah. Izboljšujejo naše telesno počutje, v življenje pa prinašajo harmonijo, srečo, samozavest, blažijo stres in napetosti ter nam pomagajo ohraniti notranji mir.

Orgoniti za prostor so lahko različnih oblik (stožec, piramida, polobla…). Postavimo jih lahko kjerkoli in v katerikoli prostor. Domet delovanja je odvisen od velikosti orgonita, za zaščito večjih prostorov jih je priporočljivo uporabiti več. Ugodno vplivajo na počutje naših hišnih ljubljenčkov in rastlin.

Vsi orgoniti so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Aktivirajo in čistijo negativno energijo, ki se nahaja v nas in nas ovira pri tem, da bi živeli bolj polno in zadovoljno življenje. Dodani kristali in poldrago kamenje pa usmerijo orgonsko energijo na določeno področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

2163

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: