orgonit piramida lapis lazuli rdeči jaspis malahit obisidian ahat kristal strah samozavest stres vitalnost
  • orgonit piramida lapis lazuli rdeči jaspis malahit obisidian ahat kristal strah samozavest stres vitalnost

MIX ORGONIT piramida

55,00 €

Velikost piramide:
širina: 10 cm
višina: 8 cm

Orgonit s kristali:

MALAHIT - kristal splošne zaščite - odganja strah, krepi samozavest, spodbuja spremembe, na srčnem področju prinaša ravnotežje in harmonijo.

LAPIS LAZULI - kamen prebujene zavesti - harmonizira fizično, čustveno in duhovno raven, blagodejno pomirja in prinaša notranji mir. 

OBSIDIAN

AHAT - kristal dinamičnosti - deluje kot zaščitni kristal, prinaša zdravje, vitalnost in samozaupanje, pomaga pri depresiji.

RDEČI JASPIS - kamen stabilnosti - odpravlja stres, daje občutek varnosti, dviguje samozavest, krepi pogum.

Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina

  • Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več. Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Malahit

Malahit dela premike pri spreminjanju podzavestnih prepričanj, na ta način pa se dolgoročno gradijo tudi temelji za lažji in večji pritok denarja. Uči nas sprejemanja odgovornosti za svoje misli in besede. Pomaga sprejemati pravilne odločitve in z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila. Zaradi njegove zelene barve ga povezujejo tudi z denarjem.

Njegova zdravilna zelena barva pomaga pri bolezni astme in pri bolečinah revme. Iz okolice vpija negativno energijo, uporablja se tudi kot zaščita pred razlčnimi oblikami sevanja. Ugodno vpliva na dihalne organe, metabolizem in telesno težo. Uravnava krvni pritisk. 

Pri travmatičnih izkušnjah iz preteklosti nam pomaga, da se osvobodimo ter zadihamo s polnimi pljuči. Pri občutku krivde nas premakne naprej in nam da podporo pri odpuščanju, da lažje razrešimo negativna čustva.

Ker čisti dušo in telo pomaga vsem na duhovni poti, da se lažje spomnijo svojega bistva.

Lapis lazuli

Lapis lazuli odpira tretje oko na globlji ravni. Ima izredno močne energije in pomaga prepoznati ter sprejeti naš smisel ter poslanstvo. Lapis lazuli vas bo prisilil, da boste videli resnico, brez olepšav in jo tudi sprejeli. Odkril vam bo vse, kar nočete slišati o sebi in vam hkrati pomagal, da boste to sprejeli. Ima izredno moč in vzpostavlja harmonijo na vseh ravneh (čustvena, miselna, fizična in duhovna). 

Na čustveni ravni bo pretrgal vse nepotrebne vezi, ki nas vežejo na preteklost oziroma tiste, ki niso v skladu z našim poslanstvom. Tako tudi odpira pot, da sprejmemo tisto, kar je za nas najboljše. V telesu bo očistil vse blokade in tako poskrbel za pritok pozitivne energije. Krepi notranjo moč in sposobnost vizualizacij. Pri tistih, ki se ukvarjajo z energijskim delom na daljavo, krepi njihovo moč.

Velja tudi za zaščitni kamen, saj preprečuje vdor negativnih vplivov in ščiti pred uroki. Zaradi svoje modre barve, ga povezujejo z magijo in obredi, je tudi kamen magov ter vladarjev. Ker vlada grleni čakri pomaga pri samoizražanju, sploh pri tistih ljudeh, ki v sebi nabirajo jezo in bes. Lapis  lazuli je kristal velikih sprememb, deluje hitro in intentivno. Na fizični ravni pomaga pri problemih kot so glavoboli in migrene, težave s kožo (akne), ščitnica, imunski sistem, sklepi, nos, grlo, srce.

Najbolj učinkovit je pri zdravljenju bolezni grla in pljuč. Tu velja opozorilo, da vsakršno pretiravanje oz. predolgo nošenje lahko prinese napade kašlja in druge nasprotne učinke.

Ahat

Znan je tudi kot kamen bogastva, saj privablja obilje. Močno je povezan z naravo, zato bo na vrtu ali poleg rož poskrbel za bujno cvetje. Je kamen novih začetkov, saj osvobaja dušo trpljenja, čisti blokade in omogoča napredek. Izboljšuje samozavest, odpravlja strah in kronični stres. Vliva optimizem v težkih življenjskih okoliščinah in pomaga razumeti določene situacije. Že od nekdaj se uporablja kot kamen sreče in prinaša dobro zaščito. Kot zaščitni kamen je primeren tudi za otroke, saj je povezan s porodom (narava) in z rojstvom otroka. Priporoča se ga nosečnicam, saj pomaga pri porodu.

Rdeči jaspis

Je močan kamen zaščite tako za telesno kot duhovno sfero. Prinaša modrost in pogum in je zaščitnik pravice. Ker je povezan s korensko čakro, močno prizemljuje. Rdeči jaspis ogreje in poživlja telo, poveča fizično moč in mu pomaga premagovati izčrpanost, pomanjkanje energije in življenjske moči. Ugodno deluje na prebavo, žolč, jetra, ledvice, uravnava ddelovanje hormonov, krepi imunski sistem in vitalnost. Uporablja se ga lahko za varstvo pred nesrečami in boleznimi, za lajšanje bolečin, črevesnih težav, pri epilepsiji, izpadanju las, okrepi cirkulacijo. Ima močan zaščitni učinek na avro. Nošenje jaspisa ustvarja ščit pred negativnimi vplivi iz okolja: hrupom, onesnaženostjo in elektromagnetnim sevanjem. Senzibilno, vendar celovito stimulira chi - življenjsko silo in prinaša energetsko in fizično moč, vzdržljivost, osredotočenost in odločnost. Njegova stalna frekvenca pomirja čustveno telo in ustvarja trajno in stabilno energijo za izboljšanje zdravja in premagovanje bolezni.

O orgonitih

Učinkujejo pri preprečevanju škodljivosti sevanj v bivalnem okolju, ki ga oddajajo elektronske naprave, kot so računalniki, mobilni telefoni, televizija, mikrovalovne pečice in električne inštalacije. Zaščitijo nas pred izpostavljenostjo sevanju baznih postaj mobilne telefonije, električnih transformatorjev in geopatogenimi sevanji. Varujejo pa nas tudi pred negativnimi in škodoželjnimi vplivi drugih oseb.

Uporabljamo jih lahko v domu, poslovnem prostoru in avtu.

S svojim delovanjem zmanjšujejo težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Pomagajo nam se spopadati s težjimi čustvi, kot so jeza, žalost, strah, bolečina. Izboljšujejo naše telesno počutje, v življenje pa prinašajo harmonijo, srečo, samozavest, blažijo stres in napetosti ter nam pomagajo ohraniti notranji mir.

Orgoniti za prostor so lahko različnih oblik (stožec, piramida, polobla…). Postavimo jih lahko kjerkoli in v katerikoli prostor. Domet delovanja je odvisen od velikosti orgonita, za večje prostore pa jih lahko uporabimo več. Ugodno vplivajo na počutje naših hišnih ljubljenčkov in rastlin.

Vsi orgoniti so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Pomembni so za aktivacijo in čiščenje negativne energije, ki se nahaja v nas in nas ovira pri tem, da bi živeli bolj polno in zadovoljno življenje. Dodani kristali in poldrago kamenje pa usmerijo orgonsko energijo na določeno področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: