• Novo
orgonit piramida tigrovo oko roževec kristal ljubezen stres
  • orgonit piramida tigrovo oko roževec kristal ljubezen stres

TIGROVO OKO IN ROŽEVEC ORGONIT piramida

55,00 €

Velikost piramide:
širina: 10 cm
višina: 8 cm

Orgonit s kristali:

TIGROVO OKO - kristal nove moči - odpravlja strah in daje občutek varnosti, lajša depresijo in prinaša srečo.

ROŽEVEC, ROŽNATI KREMEN - kamen prijateljstva in ljubezni - prinaša ljubezen do bližnjih, potrpežljivost, občutek zadovoljstva, odpuščanje in samozaupanje.

Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina

  • Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več. Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Roževec

ODNOSI: 

Je pravi kamen ljubezni, erosa in plodnosti. V odnosih vzpostavlja harmonijo ter spodbuja brezpogojno ljubezen. Ugodno deluje pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti. Odpravlja negativne lastnosti kot so ljubosumnost in bes ter prinaša odpuščanje. Deluje v smeri pridobivanja in širjenja ljubezni.

ČUSTVA:

Roževec očisti in odpre srce na vseh ravneh. Je najboljši zdravitelj na čustvenem področju. Njegova vibracija prinaša mir naravnost v srce. Pravijo mu tudi simbol ljubezni, saj prebuja romantična hrepenenja. Odprite se njegovim vibracijam tudi, če še niste našli sorodne duše. Ljubezen bo našla vas.

ZDRAVJE:

Ugodno vpliva na srce, ožilje, živčni sistem, zdravi ledvice, pomaga pri celjenju ran, zaraščanju brazgotin, zdravljenju glavobolov in migrene. Zelo dobre rezultate daje pri hujšanju. V tradicionalnem zdravilstvu ga uporabljamo v zvezi s prebavili in spolnostjo, pravijo pa mu tudi kamen plodnosti. Je tudi odličen kamen za krizo srednjih let.

POSEL: 

Simbolizira dober izid v denarnem poslovanju, transparente in ugodne poslovne pogodbe.

O orgonitih

Orgonitni obesek - amulet vsebuje vse sestavine kot ostali večji orgoniti, je pa njegova uporaba bolj praktična saj ga imamo lahko ves čas pri sebi.

Orgonitni obesek je močan energijski nakit, ki v sebi združuje znanja radiostezije, kristaloterapije lahko pa tudi simbole iz svete geometrije. Z njim zaščitimo naše bioenergetsko polje. Ščiti nas pred negativno energijo iz okolja, ki jo preoblikuje v novo, svežo življenjsko energijo.

Prednosti orgonitnega obeska je, da učinkuje in nas ščiti skozi ves dan. S svojim delovanjem zmanjšuje težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Izboljšuje naše telesno počutje, v življenje pa prinaša harmonijo, srečo, samozavest, blaži stres in napetosti ter nam pomaga ohraniti notranji mir.

Orgonski nakit je skrbno, natančno in ročno izdelan iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Orgonitnemu obesku – amuletu so dodani kristali in poldrago kamenje, zato, da usmerimo namero in orgonsko energijo na določeno področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: