akvamarin ahat piramida orgonit kristal upanje ljubezen zaščita zdravje depresija
  • akvamarin ahat piramida orgonit kristal upanje ljubezen zaščita zdravje depresija

AKVAMARIN IN AHAT ORGONIT piramida

55,00 €

Velikost piramide:
širina: 10 cm
višina: 8 cm

Orgonit s kristali:

AKVAMARIN - kamen morja in poguma - spodbuja k logičnem razmišljanju, jasnosti odločitev. Vzbuja upanje in ljubezen, stabilizira energijo in vzpostavi njen pretok. 

AHAT - kristal dinamičnosti - deluje kot zaščitni kristal, prinaša zdravje, vitalnost in samozaupanje, pomaga pri depresiji.

Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina
Ni na zalogi

  • Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več. Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Akvamarin

Akvamarin je kamen ribičev in mornarjev. 

Velja za talisman sreče, saj prinaša srečo v medsebojnih odnosih in preprečuje konflikte ter rešuje nesoglasja. Prinaša blagostanje, v duhovnosti pa krepi intuicijo in jasnovidnost.

Pomirjujoč modro-zelene barve, je povezan z zvestobo, pogumom in prijateljstvom, je simbol lepote, poštenosti in lojalnosti. Akvamarin je predvsem kamen poguma. Pomaga nam dokončati začete projekte in posle, uči nas prevzemati odgovornost.

Ker pripada elementu vode, prinaša očiščenje. Priporočljivo je celo kopanje v akvamarinovi vodi, saj čisti na vseh ravneh. Pomemben je pri delu s pacienti, saj ščiti pred prevzemanjem njihovih negativnih vplivov. Zmanjšuje tudi stres in pomirja.

Z akvamarinom si lahko pomagamo pri kratkovidnosti in dolgovidnosti. Koristen je pri odpravljanju glavobola, krepi imunski sistem, delovanje ledvic in jeter. Uravnoveša delovanje ščitnice in hipofize. Pomaga tudi pri boleznih srca in ožilja, regulira hormon rasti.

Ker vlada grleni čakri, je zelo učinkovit pri vseh bolezni dihal, sploh pri astmi.

Ahat

Znan je tudi kot kamen bogastva, saj privablja obilje. Močno je povezan z naravo, zato bo na vrtu ali poleg rož poskrbel za bujno cvetje. Je kamen novih začetkov, saj osvobaja dušo trpljenja, čisti blokade in omogoča napredek. Izboljšuje samozavest, odpravlja strah in kronični stres. Vliva optimizem v težkih življenjskih okoliščinah in pomaga razumeti določene situacije. Že od nekdaj se uporablja kot kamen sreče in prinaša dobro zaščito. Kot zaščitni kamen je primeren tudi za otroke, saj je povezan s porodom (narava) in z rojstvom otroka. Priporoča se ga nosečnicam, saj pomaga pri porodu.

O orgonitih

Učinkujejo pri preprečevanju škodljivosti sevanj v bivalnem okolju, ki ga oddajajo elektronske naprave, kot so računalniki, mobilni telefoni, televizija, mikrovalovne pečice in električne inštalacije. Zaščitijo nas pred izpostavljenostjo sevanju baznih postaj mobilne telefonije, električnih transformatorjev in geopatogenimi sevanji. Varujejo pa nas tudi pred negativnimi in škodoželjnimi vplivi drugih oseb.

Uporabljamo jih lahko v domu, poslovnem prostoru in avtu.

S svojim delovanjem zmanjšujejo težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Pomagajo nam se spopadati s težjimi čustvi, kot so jeza, žalost, strah, bolečina. Izboljšujejo naše telesno počutje, v življenje pa prinašajo harmonijo, srečo, samozavest, blažijo stres in napetosti ter nam pomagajo ohraniti notranji mir.

Orgoniti za prostor so lahko različnih oblik (stožec, piramida, polobla…). Postavimo jih lahko kjerkoli in v katerikoli prostor. Domet delovanja je odvisen od velikosti orgonita, za večje prostore pa jih lahko uporabimo več. Ugodno vplivajo na počutje naših hišnih ljubljenčkov in rastlin.

Vsi orgoniti so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Pomembni so za aktivacijo in čiščenje negativne energije, ki se nahaja v nas in nas ovira pri tem, da bi živeli bolj polno in zadovoljno življenje. Dodani kristali in poldrago kamenje pa usmerijo orgonsko energijo na določeno področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: