malahit orgonit pirit piramida kristal zaščita samozavest stres
  • malahit orgonit pirit piramida kristal zaščita samozavest stres

MALAHIT IN PIRIT ORGONIT piramida

55,00 €

Velikost piramide:
širina: 10 cm
višina: 8 cm

Orgonit s kristali:

MALAHIT - kristal splošne zaščite - odganja strah, krepi samozavest, spodbuja spremembe, na srčnem področju prinaša ravnotežje in harmonijo.

PIRIT - kamen intelekta in dobre sreče - spodbuja inteligenco in izboljšuje spomin. Je tudi močan zaščitni kristal in zelo primeren za ozemljitev. Razbremenjuje blokade, strah in stres.

Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina
Ni na zalogi

  • Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več. Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Malahit

Malahit dela premike pri spreminjanju podzavestnih prepričanj, na ta način pa se dolgoročno gradijo tudi temelji za lažji in večji pritok denarja. Uči nas sprejemanja odgovornosti za svoje misli in besede. Pomaga sprejemati pravilne odločitve in z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila. Zaradi njegove zelene barve ga povezujejo tudi z denarjem.

Pri potovanju z letalom je dobrodošel kot zaščitni kamen, odpravlja pa tudi vrtoglavico in strah pred letenjem.

Njegova zdravilna zelena barva pomaga pri bolezni astme in pri bolečinah revme. Iz okolice vpija negativno energijo, uporablja se tudi kot zaščita pred razlčnimi oblikami sevanja. Ugodno vpliva na dihalne organe, metabolizem in telesno težo. Uravnava krvni pritisk. 

Pri travmatičnih izkušnjah iz preteklosti nam pomaga, da se osvobodimo ter zadihamo s polnimi pljuči. Pri občutku krivde nas premakne naprej in nam da podporo pri odpuščanju, da lažje razrešimo negativna čustva.

Ker čisti dušo in telo pomaga vsem na duhovni poti, da se lažje spomnijo svojega bistva.

Sporočilo malahita: pusti preteklost za sabo in pojdi po poti svojega hrepenenja.

Pirit

Pirit je dolgo imel vzdevek "ni vse zlato, kar se sveti", ker si iskalci zlata velikokrat zamenjali majhne kose pirita za zlato. Ime izvira iz grške besede pyr (ogenj) in lithos (kamen), ker se pirit zaiskri, ko ga udarimo z jeklom. Stari Grki so nosili pirit v uhanih in kot amulete. Na Kitajskem so verjeli, da ščiti pred napadi krokodilov. Indijanci so ga polirali za uporabo ogledala, saj so verjeli, da lahko vidiš v dušo v svojem odsevu na piritu.

Pirit je kamen intelekta. Spodbuja inteligenco in izboljšuje spomin. Je tudi kristal zaščite. Zaradi njegove "zlate" barve pa mu pripisujejo tudi, da je kamen bogastva in dobre sreče.

Pirit je povezan z ustvarjalnostjo, omogoča razvoj in odkritje talentov, ki jih skrivamo v sebi. Kot kamen intelekta, povečuje sposobnost pomnjenja. Je tudi močan zaščitni kristal in zelo primeren za ozemljitev. Razbremenjuje blokade, strah in stres.

S piritom lahko skozi meditacijo učinkovito uravnovesite energije. Kamorkoli ga bomo postavili, bo dovajal izredno močno energijo.

Na fizični ravni pomaga pri boljši krvni sliki, dobro deluje na pljuča, umirja bronhitis in astmo.

O orgonitih

Učinkujejo pri preprečevanju škodljivosti sevanj v bivalnem okolju, ki ga oddajajo elektronske naprave, kot so računalniki, mobilni telefoni, televizija, mikrovalovne pečice in električne inštalacije. Zaščitijo nas pred izpostavljenostjo sevanju baznih postaj mobilne telefonije, električnih transformatorjev in geopatogenimi sevanji. Varujejo pa nas tudi pred negativnimi in škodoželjnimi vplivi drugih oseb.

Uporabljamo jih lahko v domu, poslovnem prostoru in avtu.

S svojim delovanjem zmanjšujejo težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Pomagajo nam se spopadati s težjimi čustvi, kot so jeza, žalost, strah, bolečina. Izboljšujejo naše telesno počutje, v življenje pa prinašajo harmonijo, srečo, samozavest, blažijo stres in napetosti ter nam pomagajo ohraniti notranji mir.

Orgoniti za prostor so lahko različnih oblik (stožec, piramida, polobla…). Postavimo jih lahko kjerkoli in v katerikoli prostor. Domet delovanja je odvisen od velikosti orgonita, za večje prostore pa jih lahko uporabimo več. Ugodno vplivajo na počutje naših hišnih ljubljenčkov in rastlin.

Vsi orgoniti so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Pomembni so za aktivacijo in čiščenje negativne energije, ki se nahaja v nas in nas ovira pri tem, da bi živeli bolj polno in zadovoljno življenje. Dodani kristali in poldrago kamenje pa usmerijo orgonsko energijo na določeno področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

157

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: