• Novo
orgonit piramida malahit kristal zaščita strah samozavest
  • orgonit piramida malahit kristal zaščita strah samozavest

MALAHIT ORGONIT piramida

30,00 €

Velikost piramide:
širina: 6 cm
višina: 6,2 cm

Orgonit s kristalom MALAHIT - kristal splošne zaščite - odganja strah, krepi samozavest, spodbuja spremembe, na srčnem področju prinaša ravnotežje in harmonijo.

Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina

  • Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več. Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Malahit

Malahit dela premike pri spreminjanju podzavestnih prepričanj, na ta način pa se dolgoročno gradijo tudi temelji za lažji in večji pritok denarja. Uči nas sprejemanja odgovornosti za svoje misli in besede. Pomaga sprejemati pravilne odločitve in z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila. Zaradi njegove zelene barve ga povezujejo tudi z denarjem.

Pri potovanju z letalom je dobrodošel kot zaščitni kamen, odpravlja pa tudi vrtoglavico in strah pred letenjem.

Njegova zdravilna zelena barva pomaga pri bolezni astme in pri bolečinah revme. Iz okolice vpija negativno energijo, uporablja se tudi kot zaščita pred razlčnimi oblikami sevanja. Ugodno vpliva na dihalne organe, metabolizem in telesno težo. Uravnava krvni pritisk. 

Pri travmatičnih izkušnjah iz preteklosti nam pomaga, da se osvobodimo ter zadihamo s polnimi pljuči. Pri občutku krivde nas premakne naprej in nam da podporo pri odpuščanju, da lažje razrešimo negativna čustva.

Ker čisti dušo in telo pomaga vsem na duhovni poti, da se lažje spomnijo svojega bistva.

Sporočilo malahita: pusti preteklost za sabo in pojdi po poti svojega hrepenenja.

O orgonitih

Orgonitni obesek - amulet vsebuje vse sestavine kot ostali večji orgoniti, je pa njegova uporaba bolj praktična saj ga imamo lahko ves čas pri sebi.

Orgonitni obesek je močan energijski nakit, ki v sebi združuje znanja radiostezije, kristaloterapije lahko pa tudi simbole iz svete geometrije. Z njim zaščitimo naše bioenergetsko polje. Ščiti nas pred negativno energijo iz okolja, ki jo preoblikuje v novo, svežo življenjsko energijo.

Prednosti orgonitnega obeska je, da učinkuje in nas ščiti skozi ves dan. S svojim delovanjem zmanjšuje težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Izboljšuje naše telesno počutje, v življenje pa prinaša harmonijo, srečo, samozavest, blaži stres in napetosti ter nam pomaga ohraniti notranji mir.

Orgonski nakit je skrbno, natančno in ročno izdelan iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Orgonitnemu obesku – amuletu so dodani kristali in poldrago kamenje, zato, da usmerimo namero in orgonsko energijo na določeno področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: