AVENTURIN ORGONIT piramida

30,00 €

Velikost piramide:
širina: 6 cm
višina: 6,2 cm

Orgonit s kristalom ZELENI AVENTURIN - kristal motivacije in blaginje - deluje kot talisman priložnosti in nam pomaga tudi pri tistih načrtih, pri katerih realizacija ni le v naših rokah, ampak je odvisna tudi od naše sreče. Privablja uspeh, srečo in bogastvo, zato je primeren ob vseh novih začetkih, kot tudi za stimulacijo pozitivne energije v poslovnih prostorih.

Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina

  • Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več. Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Aventurin

Zeleni aventurin je kamen 'priložnosti'. Že od nekdaj je znano, da prinaša srečo tistim, ki igrajo igre na srečo, kupujejo srečke, saj prinaša blagostanje, srečo in denar. Primeren je za manifestacijo obilja in bogastva. 

Ne samo, da prinaša blaginjo, ampak tudi odpira vrata, da le-ta pride v naše življenje. Pomaga nam najti nove poslovne priložnosti, v vsaki situaciji nam daje priložnosti, da pridobimo prednost (služba, prvi zmenek, davčni nadzor). Nasploh prinaša uspeh in veselje v naše življenje. V slabi finančni situaciji in pri plačevanju računov ga je dobro imeti pri sebi. Vplival bo na delovanje v smeri stabiliziranja finančnega stanja. Pri otrocih vzpodbudi čut za odgovornost in resnost glede šolskih obveznosti. Najstnike pa umirja in prinaša ravnovesje ter stabilnost.

Aventurin je veliki zdravitelj srca. Ščiti zdravje srca in varuje pred srčnimi boleznimi. Obenem pa pomaga zaceliti tudi srčne rane na čustvenem nivoju. Aventurin je zdravitelj srca tako na fizičnem, čustvenem in mentalnem nivoju. Ker zdravi vse ravni, mu pravijo tudi univerzalni zdravitelj srca. Ščiti pred srčnim infarktom. Stimulira sanje in čisti blokade. Pomaga tudi pri težavah z očmi, saj jih pomirja ter blaži bolečino in vnetja. Aventurin tudi čisti kožo in je uspešen pri odpravljanju aken. 

Aventurin pomirja vznemirjen um in tako prinaša notranji mir. Povečuje zaupanje in hvaležnost in spodbuja čustveno mirnost in pozitivno naravnanost.

O orgonitih

Učinkujejo pri preprečevanju škodljivosti sevanj v bivalnem okolju, ki ga oddajajo elektronske naprave, kot so računalniki, mobilni telefoni, televizija, mikrovalovne pečice in električne inštalacije. Zaščitijo nas pred izpostavljenostjo sevanju baznih postaj mobilne telefonije, električnih transformatorjev in geopatogenimi sevanji. Varujejo pa nas tudi pred negativnimi in škodoželjnimi vplivi drugih oseb.

Uporabljamo jih lahko v domu, poslovnem prostoru in avtu.

S svojim delovanjem zmanjšujejo težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Pomagajo nam se spopadati s težjimi čustvi, kot so jeza, žalost, strah, bolečina. Izboljšujejo naše telesno počutje, v življenje pa prinašajo harmonijo, srečo, samozavest, blažijo stres in napetosti ter nam pomagajo ohraniti notranji mir.

Orgoniti za prostor so lahko različnih oblik (stožec, piramida, polobla…). Postavimo jih lahko kjerkoli in v katerikoli prostor. Domet delovanja je odvisen od velikosti orgonita, za večje prostore pa jih lahko uporabimo več. Ugodno vplivajo na počutje naših hišnih ljubljenčkov in rastlin.

Vsi orgoniti so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Pomembni so za aktivacijo in čiščenje negativne energije, ki se nahaja v nas in nas ovira pri tem, da bi živeli bolj polno in zadovoljno življenje. Dodani kristali in poldrago kamenje pa usmerijo orgonsko energijo na določeno področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: