ametist kristal orgonit piramida stres odvisnost
  • ametist kristal orgonit piramida stres odvisnost

AMETIST ORGONIT piramida

30,00 €

Velikost piramide:
širina: 6 cm
višina: 6,2 cm

Orgonit s kristalom AMETIST - kristal spiritualnosti - velja za močan zaščitni kamen, odpravlja stres in prinaša harmonijo v življenje. Učinkovit je pri odpravljanju migren in nespečnosti ter pri težav z zasvojenostjo ali odvisnostjo.

Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina
Ni na zalogi

  • Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več. Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Ametist

Izvor imena ametist (amethystos) je grški in pomeni 'preprečuje pijanost' in izraža staro verovanje, da je nosilec ametista varen pred opojno močjo vina. Če pijemo iz vrča, izdelanega iz ametista, naj se ne bi napili.

Tudi Kleopatro naj bi njen ametistni prstan varoval pred opitostjo. Je torej kamen zmernosti in zato so ga po verovanju pravoslavnih kristjanov nosili škofje; škof je pastir duš, naložena mu je duhovna in posvetna odgovornost in opitosti, čeprav le duhovne, se mora zato varovati. Vse to kaže transformacijsko moč kamna. Arabci so ga dajali pod posteljno blazino, kot zaščito pred nočnimi morami. Po ruskem ljudskem izročilu eliksir iz ametista zdravi neplodnost pri ženskah.

Tradicionalno so ametist uporabljali kot zaščitni kamen. Ametist naj bi tudi varoval pred tatovi. Popotnike ščiti na poti pred nevarnostmi. Pomaga pri odvajanju od vseh vrst odvisnosti. 

Ametist je kristal izrednih duhovnih vibracij. Če je roževec kristal ljubezni za naše srce, lahko rečemo, da je ametist kristal ljubezni našega duha. Ametist je odličen za meditacije in pomaga pri odpiranju tretjega očesa. Uči nas duhovne modrosti in spodbuja stik z božansko ljubeznijo. Razvija telepatijo, intuicijo in druge spiritualne sposobnosti. Pomaga razumeti življenjske izzive, spodbuja zastavljanje realnih ciljev in pri tem lajša proces vizualizacije.

Na fizični ravni je ametist najučinkovitejši kristal pri odpravi glavobolov in migren. Polaganje na prizadeto mesto deluje pri glavobolih, zobobolih in drugih bolečinah; odpravlja otekline, pomaga pri astmi, črevesnih obolenjih, pikih žuželk. Čisti tudi kožo in pospešuje rast las. Položen pod posteljno blazino deluje prosti nespečnosti. 

Ametist kot kamen duha in modrosti pri razlagi sanj in razumevanju naših vizij.

O orgonitih

Učinkujejo pri preprečevanju škodljivosti sevanj v bivalnem okolju, ki ga oddajajo elektronske naprave, kot so računalniki, mobilni telefoni, televizija, mikrovalovne pečice in električne inštalacije. Zaščitijo nas pred izpostavljenostjo sevanju baznih postaj mobilne telefonije, električnih transformatorjev in geopatogenimi sevanji. Varujejo pa nas tudi pred negativnimi in škodoželjnimi vplivi drugih oseb.

Uporabljamo jih lahko v domu, poslovnem prostoru in avtu.

S svojim delovanjem zmanjšujejo težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Pomagajo nam se spopadati s težjimi čustvi, kot so jeza, žalost, strah, bolečina. Izboljšujejo naše telesno počutje, v življenje pa prinašajo harmonijo, srečo, samozavest, blažijo stres in napetosti ter nam pomagajo ohraniti notranji mir.

Orgoniti za prostor so lahko različnih oblik (stožec, piramida, polobla…). Postavimo jih lahko kjerkoli in v katerikoli prostor. Domet delovanja je odvisen od velikosti orgonita, za večje prostore pa jih lahko uporabimo več. Ugodno vplivajo na počutje naših hišnih ljubljenčkov in rastlin.

Vsi orgoniti so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Pomembni so za aktivacijo in čiščenje negativne energije, ki se nahaja v nas in nas ovira pri tem, da bi živeli bolj polno in zadovoljno življenje. Dodani kristali in poldrago kamenje pa usmerijo orgonsko energijo na določeno področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: