• Znižana cena
orgonit za prostor nespečnost, stres sevanje roževec ametist amazonit hematit kristal citrin
  • orgonit za prostor nespečnost, stres sevanje roževec ametist amazonit hematit kristal citrin

ORGONIT MIX velik

100,00 €
90,00 € Prihranite 10,00 €

Velikost orgonita:

širina: 13,5 cm
višina: cca. 7 cm

Orgonit s kristali: 

CITRIN - kristal razcveta - 
HEMATIT - kristal zaščite - 

AMAZONIT - kristal ravnovesja -
AMETIST - kristal spiritualnosti - 
ROŽEVEC - kristal srca -

Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina

  • Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več. Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

CITRIN - kristal razcveta - odpravlja slabo počutje, raztaplja negativna stanja, dviguje samozavest. 
HEMATIT
 - zaščiti naše energetsko polje, odganja negativne energije in spodbudi samoozdarvitvene procese. Zmanjšuje napetost in odpravlja strahove. Čisti čakre in razstruplja telo. 
AMAZONIT - kristal ravnovesja - pomaga pri premagovanju strahu, odpravlja stres, ščiti pred sevanjem, odpravlja težave z nespečnostjo.
AMETIST - kristal spiritualnosti - velja za močan zaščitni kamen, odpravlja stres in prinaša harmonijo v življenje. Učinkovit je pri odpravljanju migren in nespečnosti ter pri težav z zasvojenostjo ali odvisnostjo.
ROŽEVEC - kristal srca - prinaša ljubezen do bližnjih, potrpežljivost, občutek zadovoljstva, odpuščanje in samozaupanje.

O orgonitih

Učinkujejo pri preprečevanju škodljivosti sevanj v bivalnem okolju, ki ga oddajajo elektronske naprave, kot so računalniki, mobilni telefoni, televizija, mikrovalovne pečice in električne inštalacije. Zaščitijo nas pred izpostavljenostjo sevanju baznih postaj mobilne telefonije, električnih transformatorjev in geopatogenimi sevanji. Varujejo pa nas tudi pred negativnimi in škodoželjnimi vplivi drugih oseb.

Uporabljamo jih lahko v domu, poslovnem prostoru in avtu.

S svojim delovanjem zmanjšujejo težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Pomagajo nam se spopadati s težjimi čustvi, kot so jeza, žalost, strah, bolečina. Izboljšujejo naše telesno počutje, v življenje pa prinašajo harmonijo, srečo, samozavest, blažijo stres in napetosti ter nam pomagajo ohraniti notranji mir.

Orgoniti za prostor so lahko različnih oblik (stožec, piramida, polobla…). Postavimo jih lahko kjerkoli in v katerikoli prostor. Domet delovanja je odvisen od velikosti orgonita, za večje prostore pa jih lahko uporabimo več. Ugodno vplivajo na počutje naših hišnih ljubljenčkov in rastlin.

Vsi orgoniti so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Pomembni so za aktivacijo in čiščenje negativne energije, ki se nahaja v nas in nas ovira pri tem, da bi živeli bolj polno in zadovoljno življenje. Dodani kristali in poldrago kamenje pa usmerijo orgonsko energijo na določeno področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

569

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: