sodalit, črni turmalin, orgonit, orgonit podstavek, orgonit za prostor, kristal za komunikacijo
  • sodalit, črni turmalin, orgonit, orgonit podstavek, orgonit za prostor, kristal za komunikacijo

SODALIT orgonit podstavek

Referenca: Z3132
90,00 €

Orgonitni podstavek s kristalom sodalit nas in naš življenski prostor napolni z veliko sveže energije in pripomore k jasnem izražanju

Podstavek vsebuje še črni turmalin in kameno strelo.

Količina
Ni na zalogi

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o sodalitu si lahko preberete tukaj >> Sodalit 

Sodalit je kamen mentalne jasnosti, ki odpravlja neodločnost, poveča ustvarjalnost ter izboljša spomin in sposobnost učenja. S svojo modro kristalno energijo stimulira grleno čakro - glas telesa, jo uravnoteži in odpravi blokade. S tem nam pomaga, da lažje izrazimo kar mislimo in čutimo. Je pa tudi odličen podporni kamen za astrologe, numerologe in bralce tarota.

Več o črnem turmalinu si lahko preberete tukaj >> Črni turmalin 

Črni turmalin je kamen ozemljitve in zaščite. Odstranjuje blokade, razprši negativno energijo ter povečuje duševno vitalnost. Še posebej se ga priporoča za zaščito pred čustvenimi vampirji. Povezujemo ga s korensko čakro, saj nas prizemljuje, ukoreninja in spodbuja pretok energij med čakrami.

O orgonitih podstavkih

Kot vsi ostali orgoniti, tudi orgoniti podstavki očistijo prostor negativnih energij in ga napolnijo z novo, svežo energijo.

Zaradi svoje oblike so primerni tudi za energiziranje hrane in pijače, saj lahko nanje postavimo skledo, skodelico ali vrč z vodo. Vodi in hrani odstranijo škodljive snovi in aditive, napolnijo jo s poživljajočo energijo ter ji poboljšajo okus.

Z uživanjem vode in hrane, ki smo jo izpostavili in očistili z energijo orgonitov, lahko obnovimo naše zdravje, vitalnost in dobro počutje

Orgonitni podstavek je tudi lep dekorativen okras naše mize. Na pisalni mizi nevtralizira računalniško sevanje in pripomore k večji učinkovitosti. Če pa ga postavimo v bližino postelje, bomo imeli mirnejši in kvalitetnejši spanec.

Vsi podstavki so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Namen in namero pa dodamo z izbranimi kristali in poldragimi kamni, ki orgonit napolnijo s svojimi karakteristikami.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgonitni podstavki - spletna trgovina >>>

Z3132

Podatkovni list

Višina
3 cm
Poreklo
Slovenija
Dolžina
9,5 cm

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: