• Znižana cena
roževec podstavek
  • roževec podstavek

ORGONIT ROŽEVEC podstavek

50,00 €
45,00 € Prihranite 5,00 €

Orgoniti napolnijo z življenjsko energijo tako naš življenjski prostor kot tudi naš organizem.

Podstavek je s svojo obliko primeren tudi za energiziranje hrane in pijače.

Velikost podstavka:
premer: 10 cm
višina: 3 cm

Orgonit s kristalom ROŽEVEC - kristal srca - prinaša ljubezen do bližnjih, potrpežljivost, občutek zadovoljstva, odpuščanje in samozaupanje.

Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina
Ni na zalogi

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

O orgonitih

Orgonit je  izdelan v obliki plošče – podstavka. Kot vsi ostali orgoniti  očisti prostor negativnih energij in ga  napolni z novo, svežo energijo. Zaradi svoje oblike je primeren za energiziranje hrane in pijače, saj lahko nanj postavimo skodelico ali vrč z vodo. 

Z uživanjem vode in hrane, ki smo jo izpostavili in  očistili  z orgonsko energijo, lahko obnovimo naše zdravje, vitalnost in dobro počutje. Vodi in hrani odstranimo škodljive snovi in aditive in ju napolnimo z poživljajočo energijo. Poboljšamo pa jima tudi okus.

Energijska moč podstavka je ojačana s simboli iz svete geometrije (npr. roža življenja).

Poleg poživljajočih sposobnostih je orgonit podstavek tudi lep dekorativen okras naše mize. Na pisalni mizi nam nevtralizira računalniško sevanje in pripomore k večji učinkovitosti. Če pa ga postavimo v bližino postelje bomo imeli bolj miren in kvaliteten spanec.

Vsi podstavki so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Namen in namero pa dodamo z izbranimi kristali in poldragim kamenjem, ki orgonit napolnijo s svojimi karakteristikami.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo. 

590

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: