ametist orgonit ogrlica, energijska ogrlica, energijski obesek, trgovina s kristali
  • ametist orgonit ogrlica, energijska ogrlica, energijski obesek, trgovina s kristali
  • ametist, črni tumalin, nespečnost, čustvene blokade
  • energijski kamni, orgonska energija, zaščita
  • ametist orgonit ogrlica, energijska ogrlica, energijski obesek, trgovina s kristali

AMETIST in ČRNI TURMALIN orgonit ogrlica metatron

39,00 €

Ogrlica orgonit ametist in črni turmalin

  • AMETIST - kristal spiritualnosti - velja za močan zaščitni kamen, odpravlja stres in prinaša harmonijo v življenje. Učinkovit je pri odpravljanju migren in nespečnosti ter pri težav z zasvojenostjo ali odvisnostjo.
  • ČRNI TURMALIN - kamen ozemljitve in zaščite - odstranjuje blokade, razprši negativno energijo, povečuje duševno vitalnost.
  • velikost: cca 4,3x 4,3 cm

Nosimo ga lahko okoli vratu, v žepu ali torbici. Akumulira negativno energijo iz okolja in jo transformira v novo, svežo življenjsko energijo. S svojim delovanjem preprečuje škodljivost sevanja, zmanjšuje stres in odpravlja nespečnost ter posledično izboljša čustveno stabilnost.

Ročno delo - izdelano v Sloveniji

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Orgonit obesek

Vsebuje vse sestavine, kot ostali večji orgoniti. Njegova uporaba je praktična, saj ga kot ogrlico nosimo okoli vratu. Ker ga imamo ves čas pri sebi, nam nudi celodnevno zaščito in pa tudi pritok sveže življenjske energije.

Orgonitni obesek je močan energijski nakit, ki v sebi združuje znanja radiostezije, kristaloterapije in v nekaterih primerih tudi svete geometrije. Z njim ščitimo naše bioenergetsko polje. Zaščiti nas pred negativno energijo iz okolja, ki jo preoblikuje v novo, svežo življenjsko energijo.

Orgonit obesek s svojim delovanjem zmanjšuje težave, kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Izboljšuje naše telesno počutje, v življenje pa prinaša harmonijo, srečo, samozavest, blaži stres in napetosti ter nam pomaga ohraniti notranji mir.

Orgonski nakit je skrbno, natančno in ročno izdelan iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Orgonitnemu obesku – amuletu so dodani kristali in poldragi kamni, s katerimi usmerimo namero in orgonsko energijo na tisto področje življenja, kjer želimo doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

Z1389

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: