Orgonit, enegijski nakit, rdeča korala orgonski prstan
  • Orgonit, enegijski nakit, rdeča korala orgonski prstan

RDEČA KORALA orgonit prstan

Referenca: Z2560
25,00 €

Orgonit prstan z rdečo koralo

Več o korali si lahko preberete tukaj >> Korala

Korala je trdo mineralizirano okostje morskih živali, sestavljeno predvsem iz kalcijevega karbonata. Umirja razburkana čustva in prinaša globok mir. Izboljšuje intuicijo, domišljijo in vizualizacijo, prav tako pa pospešuje prenos znanja. Na fizični ravni krepi krvni obtok in kosti, spodbuja regeneracijo tkiva in hrani krvne celice. Zdravi tudi motnje hrbteničnega kanala, prebavil in živčnega sistema. V naravi najdemo več različnih barv korale, najbolj cenjena pa je rdeča.

  • Dolžina: cca 2,5 cm
  • Velikost je nastavljiva
  • Kovinski del je iz inoksa

Ročno delo - Izdelano v Sloveniji

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

O orgonitih

Učinkujejo pri preprečevanju škodljivosti sevanj v bivalnem okolju, ki ga oddajajo elektronske naprave, kot so računalniki, mobilni telefoni, televizija, mikrovalovne pečice in električne inštalacije.

Zaščitijo nas pred izpostavljenostjo sevanju baznih postaj mobilne telefonije, električnih transformatorjev in geopatogenimi sevanji. Varujejo pa nas tudi pred negativnimi in škodoželjnimi vplivi drugih oseb.

Uporabljamo jih lahko v domu, poslovnem prostoru in avtu.

S svojim delovanjem zmanjšujejo težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Pomagajo nam se spopadati s težjimi čustvi, kot so jeza, žalost in strah. Izboljšujejo naše telesno počutje, v življenje pa prinašajo harmonijo, srečo, samozavest, blažijo stres in napetosti ter nam pomagajo ohraniti notranji mir.

Orgoniti za prostor so lahko različnih oblik (stožec, piramida, polobla…). Postavimo jih lahko kjerkoli in v katerikoli prostor. Domet delovanja je odvisen od velikosti orgonita, za zaščito večjih prostorov jih je priporočljivo uporabiti več. Ugodno vplivajo na počutje naših hišnih ljubljenčkov in rastlin.

Vsi orgoniti so skrbno, natančno in ročno izdelani iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Aktivirajo in čistijo negativno energijo, ki se nahaja v nas in nas ovira pri tem, da bi živeli bolj polno in zadovoljno življenje. Dodani kristali in poldrago kamenje pa usmerijo orgonsko energijo na določeno področje življenja, na katerem bi želeli doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

Z2560

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: