ORGONIT OGRLICA fuksit in ČRNI TURMALIN, metatron, kristali, orgoniti, obesek, nakit, zaščita.
  • ORGONIT OGRLICA fuksit in ČRNI TURMALIN, metatron, kristali, orgoniti, obesek, nakit, zaščita.
  • orgonitna ogrlica roža življenja tualit

FUKSIT in ČRNI TURMALIN orgonit ogrlica metatron

39,00 €

Orgonit ogrlica s kristali fuksit, črni turmalin in kameno strelo

Fuksit je kristal za pomlajevanje in obnovo. Fizično krepi tkiva in celično regeneracijo ter krepi imunski sistem. Pomaga nam razumeti naše odnose z drugimi ljudmi in se nanaša na temeljne življenjske zadeve. Kaže nam, kako naj pomagamo, brez da bi se zapletali v merjenje moči ali lažno ponižnost. Ta kamen uči prepoznati pravo lastno vrednost.

Črni turmalin - kamen ozemljitve in zaščite. Čisti in uravnoteža delovanje vseh čaker, odstranjuje blokade, razprši negativno energijo, povečuje duševno vitalnost.

Kamena strela - uravnava energijo, sprošča ter nam pomaga uresničevati želje. Čisti, nevtralizira in ščiti pred sevanjem. Podpira jasnost uma in pomaga preseči strahove. Krepi funkcije možganov, stabilizira srce in energijski pretok. Dobro učinkuje pri nevrozah in hormonskih težavah.

Simbol: metatron

Premer: 4,5 cm

Debelina: 1,2 cm

Ročno delo - izdelano v Sloveniji

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Orgonit obesek

Vsebuje vse sestavine, kot ostali večji orgoniti. Njegova uporaba je praktična, saj ga kot ogrlico nosimo okoli vratu. Ker ga imamo ves čas pri sebi, nam nudi celodnevno zaščito in pa tudi pritok sveže življenjske energije.

Orgonitni obesek je močan energijski nakit, ki v sebi združuje znanja radiostezije, kristaloterapije in v nekaterih primerih tudi svete geometrije. Z njim ščitimo naše bioenergetsko polje. Zaščiti nas pred negativno energijo iz okolja, ki jo preoblikuje v novo, svežo življenjsko energijo.

Orgonit obesek s svojim delovanjem zmanjšuje težave, kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Izboljšuje naše telesno počutje, v življenje pa prinaša harmonijo, srečo, samozavest, blaži stres in napetosti ter nam pomaga ohraniti notranji mir.

Orgonski nakit je skrbno, natančno in ročno izdelan iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Orgonitnemu obesku – amuletu so dodani kristali in poldragi kamni, s katerimi usmerimo namero in orgonsko energijo na tisto področje življenja, kjer želimo doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

Z_10_3659

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: