obesek moldavit kristal energijski nakit
 • obesek moldavit kristal energijski nakit

OBESEK MOLDAVIT

45,00 €

Obesek iz kristala moldavit.

MOLDAVIT:

 • ima visoke vibracije
 • krepi intuicijo in duhovno ozaveščanje
 • spodbuja razumevanje življenjskih izzivov
 • krepi jasnovidnost in izboljšuje spomin
 • krepi lastnosti kamnov, ki so v njegovi bližini
 • prinaša srečo
 • zdravi infekcije ter krepi imunski sistem
 • deluje pomlajevalno
 • učinkovit pri težavah s putiko, astmo in težavah z očmi

teža: 3,4 g

Količina
Ni na zalogi

 • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
 • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

BARVA:

Prozorno zelen. Sodi med steklene meteorite. V notranjosti ima drobcene plinske mehurčke, ki kažejo podtlak. 

Nahajališča:

Češka je edino znano nahajališče moldavita.

Moldavit je edinstven žlahtni kamen, ki ga je ustvaril silovit trk meteoritov pred 15 do 20 milijoni let na področju Moldau, Češkoslovaške. Moldavit krepi imunski sistem ter daje moč in energijo našemu telesu. Pri tem krepi bele krvničke, ki skrbijo za zaščito pred infekcijami in uničujejo bakterije. Te vežejo železo in varujejo kostni mozeg, ki skrbi za tvorbo belih krvnih telesc. Tudi pri velikem sevanju UV-žarkov zaradi ozonske luknje moldavit zaščiti kožo, preprečuje metastaze in varuje pred kožnim rakom. Zdravi okužbe, zastrupitve in razna kožna vnetja. Uspešen je pri zdravljenju anemije, pomaga tudi pri hudih glavobolih, slabostih in utrujenosti. 

Daje nam več zavestne energije, veselja in harmonizira partnerstvo. Krepi tudi spomin. Najbolj intenzivno deluje, če ga prej v roki segrevamo. Moldavit je kristal, ki prinaša srečo je močan, pozitiven kamen nove dobe saj ima izredno visoke vibracije. Krepi jasnovidnost, boljša spomin, raztaplja blokade (zaradi njegove moči  ne pretiravajmo z uporabo, še posebej,  če nismo pripravljeni na nepredvidene dogodke in situacije...). Dobro pa se obnese tudi  pri nevtralizaciji rentgenskega sevanja.  Krepi lastnosti kamnov v svoji bližini in poudarja njihove duhovne vidike. Če je sam, spodbuja duhovne lastnosti srčne čakre. Deluje tudi na grleno čakro, tretje oko in kronsko čakro, kjer izboljša subtilno dojemanje, intuicijo ter vizualizacijo in spodbuja bolj polno in zavedno življenje. Moldavit prinaša izkušnjo prebujanja v kakršnikoli obliki – lahko tudi  eksplozivni, saj moramo včasih doživeti šok, da dojamemo nekaj. To je včasih težko sprejeti, saj v nas poraja  občutke, da se pred nami odpira nov  neznan svet.Ta kamen presega čas in pospešuje duhovno rast. Položen na tretje oko, nam lahko omogoča, da gremo naprej v prihodnost ali nazaj v preteklost. Popolni duhovni učinek razvije, če ga polagamo na šesto čakro, saj krepi intuicijo in nam daje slutnje o duhovnih kapacitetah človeštva. Prikliče tudi spomine in predstave o namenu naših življenj ter dopušča spontanost in neobremenjenost z materialno platjo življenja. Nosimo ga lahko tudi kod nakit. Daje nam celosten vpogled na proces bolezni in zdravljenja, saj nam pomaga, da se zavemo vzrokov bolezni in izkušenj. Programiramo ga za izpolnitev kakršnih koli želja, le da niso povezane z materialnim pridobitništvom. Omogoča nam psihično prebujenje. Odličen meditacijski kamen, vendar je priporočljivo obenem uporabljati tudi kamne za prizemljitev (črni turmalin, rdeči jaspis, ali obsidian).

Enkrat mesečno ga je potrebno položiti pod tekočo, mlačno vodo, da se očisti in izprazni. Polnimo ga na soncu.

 Ne čistimo ga s soljo.

Čakra:

Srčna, kronska, tretje oko, grlena (vse čakre).

1966

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: