obesek larimar kristal energijski nakit
  • obesek larimar kristal energijski nakit

OBESEK LARIMAR

35,00 €

Obesek iz kristala larimar.

  • prinaša mir in ravnovesje
  • odstranjuje stres in negativnosti
  • pomaga nam premagati stresno obdobje
  • prinaša vedrino
Količina

  • Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več. Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

BARVA:

Barva varira od bele, svetlo modro, zeleno-modre do temno modro.

NAJDIŠČE:

Larimar je redka modra različica Pectolite, najdemo ga le v Dominikanski republiki.

Ima zelo zdravilne učinke na celotno zgradbo kosti. Larimar ščiti in zdravi s svojimi mineralnimi in kalcijevimi lastnostmi krhkost kosti oz. kostna in sklepna vnetja. V povezavi s kostmi ima larimar zdravilne učinke na okončine, kot so noge, roke, stopala in pleča. Varuje tudi mišičje pred otrdlinami in krči, blaži kolčne težave in ledveni usek. Blaži alergije in preobčutljive reakcije organizma na prah, viruse in bakterije. Akutna sklepna revma in sklepne bolečine, ki ne nastanejo zaradi obrabljenja ali napačne prehrane, temveč zaradi vnetij hrustanca in sklepov, se z larimarjem hitro ublažijo in pozdravijo.

Njegova nebesna barva odpira grleno čakro in prinaša spokojnost ter sprostitev telesa. Pogosto se uporablja pri samozdravljenju. Larimar je kamen komuniciranje, jasnosti in resnice. Prinaša mir in ravnovesje, odstranjuje stres in negativnosti.

Larimar pomaga pri soočenju s spremembami ter prepoznavanju in razumevanju vedenja s starimi vzorci in omogočajo njihovo izpustitev. Pomaga doseči globoko meditativno stanje. Spada med svečeniške kristale, ki se nosijo kot amulet, njegove vibracije pa odpirajo kvalitete duše, ki izžarevajo v osebnost. Pomaga pri osvobajanju strahov, žalosti, umirja gladino čustev in prinaša notranji mir. Služi kot varovalni kamen pred negativnimi vplivi zaradi napačnih prijateljev ali nezvestobe.

Največ moči razvije, če ga položimo na grleno čakro. Naše misli prenese skozi našo dušo v višjo stopnjo zavesti, ki nam da moč za več samouresničenja in samozavesti. V svojih meditativnih učinkih je larimar kamen, ki svoje moči razvije še posebej v povezavi z drugimi svetlomodrimi kamni (kalcedon, modri topaz, turkiz). Larimar je duhovni kamen, ki je odprt za nove dimenzije ter spodbuja razvoj zemlje.

Izžareva ljubezen in mir ter spodbuja notranji mir. Naravno dviguje zavest ter harmonizira telo in dušo do novih vibracij. Je odličen kamen za tiste, ki iščejo dušnega prijatelja, in pospešuje celjenje razmerij iz prejšnjih življenj ali srčne travme. Larimar odstrani blokade, ki smo si jih sami naložili in omejitve. Raztaplja samo-sabotažno obnašanje, še posebej nagnjenost k mučeništvu, ter pomaga pri nadzoru življenja. Koristen je pri lajšanju krivde in odstranjevanju strahov. Ko se gibljemo skozi stresno obdobje in neizogibne spremembe, omogoča izziv, ki ga moramo izpolnjevati z ravnodušnostjo. Ta kamen prinaša vedrino in jasnost ter konstruktivne misli. Je zdravilo za čustvene skrajnosti in izboljša dvo-značajne motnje.

Položen na zemljo, preprečuje neravnovesje zemeljskih energij in zemeljskega sevanja. Larimar je redek dragocen kamen in njegova najdišča so skoraj popolnoma izčrpana. Redno ga je potrebno izprazniti in očistiti pod tekočo, mlačno vodo. Če na njem opazite barvne spremembe, ga je potrebno čistiti tedensko, ker v trenutku opravlja zelo zvesta opravila za vas. Zelo pozitivno se napolni na jutranjem ali večernem soncu, na katerem naj bi ležal eno do dve uri.

Čakra:

Grlena, tretje oko, kronska.

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: