obesek moldavit kristal energijski nakit
  • obesek moldavit kristal energijski nakit
  • moldavit trgovina s kristali
  • meteroit moldavit

MOLDAVIT obesek

44,00 €
  • Teža: 3,3 g.
  • Poreklo: Češka.
  • Kovinsko obešalo je iz srebra. 
  • Certifikat avtentičnosti.
  • Cena se nanaša na obesek, srebrno verižico lahko naročite zraven.

Moldavit ni zemeljski kristal, saj je priletel kot meteorit iz vesolja. Ta edinstveni žlahtni kristal visokih vibracij krepi intuicijo in duhovno ozaveščanje. Spodbuja razumevanje življenjskih izzivov, krepi jasnovidnost in izboljšuje spomin. Prav tako krepi lastnosti kamnov, ki so v njegovi bližini. Prinaša srečo, zdravi infekcije ter krepi imunski sistem. Na telo deluje pomlajevalno, učinkovit pa je tudi pri težavah s putiko, astmo in težavah z očmi.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Moldavit

je prozorno zelene barve. Sodi med steklene meteorite. V notranjosti ima drobcene plinske mehurčke, ki kažejo podtlak. 

Moldavit je edinstven žlahtni kamen, ki ga je ustvaril silovit trk meteoritov pred 15 do 20 milijoni let na področju Moldau, Češkoslovaške. Moldavit krepi imunski sistem ter daje moč in energijo našemu telesu. Pri tem krepi bele krvničke, ki skrbijo za zaščito pred infekcijami in uničujejo bakterije. Ta veže železo in varuje kostni mozeg, ki skrbi za tvorbo belih krvnih telesc. Tudi pri velikem sevanju UV-žarkov zaradi ozonske luknje moldavit varuje kožo, preprečuje metastaze in varuje pred kožnim rakom. Zdravi okužbe, zastrupitve in razna kožna vnetja. Uspešen je pri zdravljenju anemije, pomaga tudi pri hudih glavobolih, slabostih in utrujenosti. 

Daje nam več zavestne energije, veselja in harmonizira partnerstvo. Krepi tudi spomin. Najbolj intenzivno deluje, če ga prej v roki segrejete. Moldavit je kristal, ki prinaša srečo in nevtralizira rentgensko sevanje. Je močen, pozitiven kamen nove dobe ter ima izredno visoke vibracije. Krepi jasnovidnost, boljša spomin, raztaplja blokade (ker je zelo močen kamen, ne pretiravamo z uporabo, če nismo pripravljeni na nepredvidene dogodke in situacije...). Krepi lastnosti kamnov v svoji bližini in poudarja njihove duhovne vidike. Če je sam, spodbuja duhovne lastnosti srčne čakre. Deluje tudi na grleno čakro, tretje oko in kronsko čakro, kjer izboljša subtilno dojemanje, intuicijo ter vizualizacijo.

Moldavit označuje izkušnjo prebujanja v kakršnikoli obliki – tudi v eksplozivni, saj moramo včasih doživeti šok, da spregledamo. Učinek teh sprememb je včasih težko sprejeti. Če pa se spremembi prepustimo, se pred nami odpre nov svet. Vključuje božanski načrt in pospešuje duhovno rast. Popolni duhovni učinek razvije, če ga polagamo na šesto čakro, saj krepi intuicijo in nam daje slutnje o duhovnih kapacitetah človeštva. Prikliče tudi spomine in predstave o namenu naših življenj ter dopušča spontanost in neobremenjenost z materialno platjo življenja. Daje nam celosten vpogled na proces bolezni in zdravljenja, saj nam pomaga, da se zavemo vzrokov bolezni. Programiramo ga lahko za izpolnitev kakršnih koli želja, le da te niso povezane z materialnim pridobitništvom. Je pospeševalec duhovne rasti in psihičnega prebujenja. Odličen meditacijski kamen, vendar je priporočljivo da obenem uporabljamo tudi kamne za prizemljitev (črni turmalin, rdeči jaspis, ali obsidian).

Enkrat mesečno ga je potrebno položiti pod tekočo, mlačno vodo, da se očisti in izprazni. Ni pa ga priporočljivo čistiti s soljo. Polnimo ga na soncu.

Čakra:

Srčna, kronska, tretje oko, grlena (vse čakre).

2263

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: