energija eterično olje aromaterapija roll-on naravno
  • energija eterično olje aromaterapija roll-on naravno

Mešanica naravnih eteričnih olj ENERGIJA

9,50 €

100 % naravna aromaterapevtska mešanica eteričnih olj roll-on 

Dviguje energijo in poživlja telo!

Odženite turobne dneve s pomočjo mešanice dragocenih eteričnih olj. Mešanica Energija vas bo s svojim eksotičnim vonjem dvignila in vam dala novega elana. Za poživitev jo nanesite na zapestja in za ušesa večkrat na dan. Lahko jo uporabite tudi kot opojen parfum.

Volumen: 10 ml

Količina
Ni na zalogi

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Zanimivosti:

Izdelki v aplikatorjih s kroglico vsebujejo optimalno, visoko koncentrirano kombinacijo 100-odstotno naravnih eteričnih olj. Poleg močnega delovanja prijetno dišijo, zaradi praktične embalaže so primerni za vsak žep, lahko so tudi lepo darilo. Izdelek je namenjen neposrednemu nanosu na kožo.

Sestavine INCI: mešanica absolutov jasmina in vrtnice ter eteričnih olj amirisa, nerolija, cimeta, vetiverta, muškatne kadulje, ilang-ilanga, patchoulija, mire in mirte v čisti frakciji kokosovega olja.

V1090
Ocena 
2021-03-15

Trbovlje

Toplo priporočam. Zaradi natrpanega urnika sem pogosto spila prevelike količine kave, odkar pa sem odkrila tale izdelek mi uspe ohraniti energijo čez cel dan in to z naravno mešanico eteričnih olj, ki tudi čudovito diši.

Vpišite mnenje

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: