negovalno milo  kozje mleko rožmarin
  • negovalno milo  kozje mleko rožmarin

NARAVNO MILO rožmarin

4,20 €

100% NARAVNO KOZJE MILO Z VONJEM ROŽMARINA V EPRUVETI

Pospešuje cirkulacijo in regeneracijo kože.

Milo iz kozjega mleka je nežni čistilec, bogat z maščobnimi kislinami, ki delujejo kot piling in s tem čistijo pore ter preprečujejo nastanek aken. Kožo lepo navlaži in neguje. 

Vsebuje: oljčno olje, sončnično olje, kokosovo olje in kozje mleko, ki je bogato z vitaminom E, A, D-B5 ter maščobnimi kislinami. 

Brez sintetičnih dišav, barvil in škodljivih kemikalij.

Vsebina:  60 - 80 g (možno odstopanje +/- 10%)

Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

KOZJE MLEKO velja za naravno vlažilno sredstvo, zmanjša občutek srbečice in hrapavosti.

PILING pospešuje kapilarno prekrvavitev, hitreje prehranjuje celice, odlušči odmrlo kožo ter ji povrne gladkost in sijaj.

ČISTA NARAVNA GLINA kožo globinsko čisti ter jo bogati z naravnimi minerali ter morsko soljo. Slednja kožo razkužuje, mehča in neguje.

ETERIČNO OLJE ROŽMARIN poživlja, osvežuje, pospešuje izločanje vode in razstruplja limfni sistem. Je močen antiseptik. Odlično se obnese v kombinaciji z morsko soljo, ki kožo razkužuje, mehča, neguje in blaži posledice kožnih obolenj.

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Caprae Lac, Maris Sal, Sodium Sunflowerseedate, Glycerin, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Clay, Rosmarinus Officinalis Leaf, Limonene

20

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: