KAMENA STRELA razpokana žepni kristal
  • KAMENA STRELA razpokana žepni kristal

KAMENA STRELA razpokana žepni kristal

6,00 €

Kamena strela - uravnava energijo, sprošča ter nam pomaga uresničevati želje. Čisti, nevtralizira in ščiti pred sevanjem. Podpira jasnost uma in pomaga preseči strahove. Krepi funkcije možganov, stabilizira srce in energijski pretok. Dobro učinkuje pri nevrozah in hormonskih težavah.

  • Teža: cca 16,5 g.
  • Dolžina: cca 2,5 - 3,5 cm.

* Navedena cena se nanaša na en kos kristala.

* Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

KAMENA STRELA - kristal aktivacije

Odpira, uravnoveša in razkraja čustvene blokade. Krepi vitalnost, umirja živčni sistem in pomaga pri fizični in psihični utrujenosti. Čisti in okrepi avro.

Če jo uporabljamo z drugimi kristali, jim s tem povečamo njihovo moč. Uporablja pa se tudi za čiščenje ostalih kristalov.

Čiščenje

Ker nase veže negativno energijo, jo je potrebno čistiti večkrat, kot ostale kristale (priporočljivo je vsaj enkrat tedensko). Čistimo jo pod tekočo vodo. Z energijo pa jo polnimo tako, da jo čez noč izpostavimo polni Luni.

2618

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: