NARAVNI OSVEŽILEC PROSTORA meta in limonska trava

Referenca: V2341
11,80 €

100 % naravni osvežilec prostora z naravnimi eteričnimi olji - META IN LIMONSKA TRAVA 

Mehke dišeče meglice, ki ustvarjajo svežino in odpravljajo neprijetne vonjave!

Eterično olje poprove mete z dodatkom mentola vrača prostoru svežino in odpira dihalne poti. Eterično olje limonske trave z dodatkom eteričnega olja sveže pomaranče in prave sivke pa učinkovito prekrije neprijetne vonjave in izboljša razpoloženje.

Učinek:

- Odpira dihalne poti.

- Osvežuje in prekriva neprijetne vonjave.

- Dviguje razpoloženje.

- Pozitivno vpliva na počutje.

- Volumen: 100 ml

Brez sintetičnih dišav, barvil in škodljivih kemikalij.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Naravni osvežilci prostora Eteris za vzdrževanje prijetnega vonja v našem domu temeljijo na načelih aromaterapije in zagotavljajo koristi za zdravje ter dobro počutje. Izbrana kombinacija 100 % naravnih eteričnih olj Eteris, brez škodljivih snovi in okolju škodljivih potisnih plinov.

O eteričnih oljih

Eterična olja so hitro hlapne in zelo koncentrirane snovi, pridobljene iz celih aromatičnih rastlin ali njihovih delov (cvetov, lubja, plodov, listov, lesa, iglic, poganjkov in korenin). Način pridobivanja je odvisen od dela rastline, v katerem se olje nahaja. Najpogostejši metodi sta parna destilacija in hladno stiskanje. 

Delovanje eteričnih olj

Eterična olja imajo širok spekter terapevtskega delovanja in delujejo na fiziološki, psihološki, duhovni in energijski ravni. So učinkovita protiglivična, protivirusna in antibakterijska sredstva, njihova aroma pa vpliva na naše vedenje, čustva in zbranost. 

V2341

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: