obesek tektit kristal energijski nakit
  • obesek tektit kristal energijski nakit

OBESEK TEKTIT

20,00 €

Obesek iz tektita.

TEKTIT:

  • meditacijski kamen
  • pomaga nam najti sebe
  • oddaja zelo močno energijo
  • ščiti pred negativnimi energijami in sevanjem
  • daje nam zagon
  • ugodno vpliva na zdravljenje psihičnih in telesnih zasvojenostih

Količina

  • Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več. Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Barva:

Tektit je kamen, ki je bogat s silicijevim dioksidom. Okoli sebe oddaja zelo močno oranžno avro in zaradi zelo zgoščene svetlobe je na zunaj črn, čeprav je njegova notranjost oranžna, ki na nekih mestih prehaja v rumeno ali nežno zeleno.

Nahajališča:

Na Češkem, Kitajskem, Tajskem, v Vietnamu, Kambodži, Maleziji, ZDA, Avstralija, Filipini, Severni Ameriki, Slonokoščena obala, Java, Borneo, Tajska in Tibetu, Afrika, Brazilija.

Tako kot moldavit tudi tektite sodi med steklene meteorite.

Za zdravljenje ga lahko uporabimo tako da ga položimo na mesto, kjer čutimo bolečine.

Tektit dviguje vibracije in krepi avro, zaradi česar je čudovit kamen za vse, ki si želijo duhovnega napredka. Pomaga odpravljati blokade na čakrah , saj jih očisti in prizemljuje. Ustvarja močno energetsko povezavo med najnižjimi in najvišjimi čakrami.

Tibetanski menihi častijo ta kamen kot "kamen Shambala". Pomagal naj bi pri predelovanju in odpuščanju neprijetnih izkušenj. Z njegovo pomočjo dobimo vpogled v prave vzroke problemov, obenem pa nam, da moč za ustrezno ukrepanje.

Tektit se polaga na čakre, kjer uravnoveša pretok energije. Redno delo s tektitom povečuje telepatijo, jasnovidnost in intuicijo. Če ga damo na tretje oko ter meditiramo lahko komunikaciramo z drugimi dimenzijami. Krepi biomagnetni ovoj okoli telesa. 

Tektit vzpostavlja ravnotežje moških-ženskih energij v osebnosti. Pripomore k večjemu razumevanju ljudi, in njihovih občutkov. Utrjuje prijateljstva in nas sčiti pred malenkostnimi prepiri. Pri moških krepi koncentracijo in omili gospodovalnost, prepirljivost, ljubosumje in grobost. Hranite ga skupaj z nasprotnim kamnom (mesečnim kamnom, belim ahatom, mlečnim opalom). Tektiti so, podobno kot vsi meteoriti, polni energije. Svojo moč so zbirali pod najtežjimi pogoji skozi prostor. Obstajajo meteoriti in tektiti, ki so starejši od življenja na Zemlji in Zemlje same. Tektiti oddajajo energijo in želijo, da ravnamo z njimi ljubeznivo. 

226

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: