TIGROVO OKO - kristal nove moči - odpravlja strah in daje občutek varnosti, lajša depresijo, prinaša srečo.
  • TIGROVO OKO - kristal nove moči - odpravlja strah in daje občutek varnosti, lajša depresijo, prinaša srečo.

TIGROVO OKO in ČRNI TURMALIN orgonit ogrlica roža življenja

Referenca: Z2077
39,00 €

Ogrlica orgonit Tigrovo oko in črni turmalin

TIGROVO OKO - kristal nove moči - odpravlja strah in daje občutek varnosti, lajša depresijo in prinaša srečo. 

ČRNI TURMALIN - kamen ozemljitve in zaščite - odstranjuje blokade, razprši negativno energijo in povečuje duševno vitalnost.

Velikost: cca 4,3 x 4,3 cm

Ročno delo - izdelano v Sloveniji

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Orgonit obesek

Vsebuje vse sestavine, kot ostali večji orgoniti. Njegova uporaba je praktična, saj ga kot ogrlico nosimo okoli vratu. Ker ga imamo ves čas pri sebi, nam nudi celodnevno zaščito in pa tudi pritok sveže življenjske energije.

Orgonitni obesek je močan energijski nakit, ki v sebi združuje znanja radiostezije, kristaloterapije in v nekaterih primerih tudi svete geometrije. Z njim ščitimo naše bioenergetsko polje. Zaščiti nas pred negativno energijo iz okolja, ki jo preoblikuje v novo, svežo življenjsko energijo.

Orgonit obesek s svojim delovanjem zmanjšuje težave, kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Izboljšuje naše telesno počutje, v življenje pa prinaša harmonijo, srečo, samozavest, blaži stres in napetosti ter nam pomaga ohraniti notranji mir.

Orgonski nakit je skrbno, natančno in ročno izdelan iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Orgonitnemu obesku – amuletu so dodani kristali in poldragi kamni, s katerimi usmerimo namero in orgonsko energijo na tisto področje življenja, kjer želimo doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

Z2077

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: