ORGONIT VERIŽICA- mesečev KAMEN, lunin kamen
  • trgovina s kristali, mesečev kamen, lunin kamen
  • ORGONIT VERIŽICA- mesečev KAMEN, lunin kamen

MESEČEV KAMEN in ČRNI TURMALIN orgonit ogrlica roža življenja

Referenca: Z2083
39,00 €

Ogrlica orgonit mesečev kamen in črni turmalin

Kristal MESEČEV KAMEN - simbol večne ljubezni - prinaša mir, harmonijo in ravnovesje. Prinaša veselje do življenja, sprošča in nam se pomaga znebiti strahov. 

ČRNI TURMALIN - kamen ozemljitve in zaščite - odstranjuje blokade, razprši negativno energijo, povečuje duševno vitalnost.

  • velikost: cca 4,3x 4,3 cm

Ročno delo - izdelano v Sloveniji.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Orgonit obesek

Orgonitni obesek - amulet vsebuje vse sestavine, kot ostali večji orgoniti. Njegova uporaba je praktična, saj ga kot ogrlico nosimo okoli vratu. Ker ga imamo ves čas pri sebi, nam nudi celodnevno zaščito in pa tudi pritok sveže življenjske energije.

Orgonitni obesek je močan energijski nakit, ki v sebi združuje znanja radiostezije, kristaloterapije in v nekaterih primerih tudi svete geometrije. Z njim ščitimo naše bioenergetsko polje. Zaščiti nas pred negativno energijo iz okolja, ki jo preoblikuje v novo, svežo življenjsko energijo.

Orgonit obesek s svojim delovanjem zmanjšuje težave, kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresija in težave s spanjem. Izboljšuje naše telesno počutje, v življenje pa prinaša harmonijo, srečo, samozavest, blaži stres in napetosti ter nam pomaga ohraniti notranji mir.

Orgonski nakit je skrbno, natančno in ročno izdelan iz smole, bakrene žice, kovinskih delcev in kristalov kamene strele. Orgonitnemu obesku – amuletu so dodani kristali in poldragi kamni, s katerimi usmerimo namero in orgonsko energijo na tisto področje življenja, kjer želimo doseči preobrazbo in pozitivne spremembe.

Uporaba orgonitov vam lahko spremeni življenje na bolje.

Orgoniti ne nadomeščajo terapije oziroma zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak jih učinkovito dopolnjujejo.

Z2083

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: