ZAPESTNICA ČAKRA RDEČI JASPIS
  • energijski nakit, korenska čakra
  • ZAPESTNICA ČAKRA RDEČI JASPIS

RDEČI JASPIS KAMENA STRELA čakra zapestnica

Referenca: Z2057
11,50 €

Zapestnica z rdečim jaspisomkameno strelo in simbolom prve čakre, daje občutek stabilnosti in varnosti ter odganja strahove.

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Unikatna, ročno izdelana zapestnica Muladhara - KORENSKA ČAKRA - 1. Čakra

Več o rdečem jaspisu si lahko preberete tukaj >> Rdeči jaspis 

Rdeči jaspis je kamen stabilnosti, ki krepi naše energijsko polje in nam prinaša občutek varnosti. V starih časih je bil cenjen kot talisman bojevnikov in borcev za pravice. V domu ali pisarni absorbira elektromagnetno sevanje. Na delovnem mestu spodbuja zagnanost za delo in pomaga pri pridobivanju novih svežih idej. Je odličen kristal za otroke, ki jih v šoli dražijo, saj prinaša moč ter se pomaga upreti čustvenim manipulacijam in psihičnemu nasilju. 

Več o kameni streli si lahko preberete tukaj  >> Kamena strela 

Kamena strela uravnava energijočisti, nevtralizira in ščiti pred sevanjem. Podpira jasnost uma in pomaga preseči strahove. Krepi funkcije možganov, stabilizira srce in energijski pretok. Dobro učinkuje pri nevrozah in hormonskih težavah.

Če jo uporabljamo z drugimi kristali, jim s tem povečamo njihovo moč. Uporabna pa je tudi za  energijsko čiščenje ostalih kristalov.

Čiščenje:

  • Ker kamena strela nase veže negativno energijo, jo je potrebno čistiti večkrat, kot ostale kristale (priporočljivo vsaj enkrat tedensko)
  • Kristal čistimo pod tekočo vodo.


Polnenje:

  • Kristal polnimo tako, da ga čez noč izpostavimo polni Luni

Velikost je nastavljiva.

Ročno delo izdelano v Sloveniji

Z2057

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: