Jantar zapestnica, energijski nakit, baltski jantar
  • Jantar zapestnica, energijski nakit, baltski jantar

JANTAR čips zapestnica

Referenca: V1910
19,00 €

Zapestnica iz jantarja, je prikupen nakit, ki v tistemu, ki ga nosi krepi odločnost in samozavest ter pomirja stres in melanholijo.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o tem kristalu si lahko preberete tukaj >> Jantar

Jantar v naša življenja prinaša svetlobo in voljo do življenja ter nas navdaja s pogumom in močjo. Krepi odločnost in samozavest. Pomirja in odpravlja depresijo in stres. Zdravi astmo, bronhitis in blaži močan kašelj. Krepi hrustanec, kosti, sklepe, zobe in živčni sistem. Dobro učinkuje pri težavah s ščitnico.

Jantar je okamenela smola iglavcev. Je najstarejši dragoceni mineral v zgodovini človeštva. Že od nekdaj velja za zdravilni kamen in amulet. Simbolizira sonce in povezavo z duhovnim svetom. 

Ta kristal utrjuje notranjo moč in krepi sposobnost manifestacije. Uravnoveša čustva, sprošča destruktivne podzavestne energije, odpravlja blokade in strahove ter odpravlja stres in depresijo. Čisti višje in nižje astralno telo in krepi energijske pretoke po meridianih.

Čisti kri, vranico in jetra. Krepi žleze z notranjim izločanjem, lajša bolečine v sklepih in kitah, pospešuje celjenje ran in obnovo tkiv. Pomaga pri želodčnih in žolčnih težavah. Blaži tudi bolečine rasti zob pri otrocih.

Ročno delo.

V1910
Ocena 
2021-06-11

Dragomelj

Naravna zaščita proti klopom in še lepega izgleda.

Vpišite mnenje

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: