obesek tektit kristal energijski nakit
  • obesek tektit kristal energijski nakit

OBESEK TEKTIT

20,00 €

Obesek iz tektita.

  • meditacijski kamen
  • pomaga nam najti sebe
  • oddaja zelo močno energijo
  • ščiti pred negativnimi energijami in sevanjem
  • daje nam zagon
  • ugodno vpliva na zdravljenje psihičnih in telesnih zasvojenostih

Količina

  • Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več. Brezplačna dostava za naročilo v vrednosti 50 EUR ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Barva:

Tektit je kamen, ki je bogat s silicijevim dioksidom. Okoli sebe oddaja zelo močno oranžno avro in čeprav je na zunaj črn, seveda zaradi zelo zgoščene svetlobe, ki je v njem, pa je v resnici njegova notranjost oranžna, na tankih mestih prehaja v rumeno, celo v zelo nežno zeleno.

Nahajališča:

Našli so jih na Češkem, Kitajskem, Tajskem, v Vietnamu, Kambodži, Maleziji, ZDA, Avstralija, Filipini, Severni Ameriki, Slonokoščena obala, Java, Borneo, Tajska in Tibetu, Afrika, Brazilija.

Enako kot moldavit sodi med steklene meteorite.

Fizično lahko ta kamen se uporabljamo pri zdravljenju bolezni. Položite ga na mesto, kjer občutite bolečine.  

Tektit dviguje vibracije in krepi avro, zaradi česar je čudovit kamen za tiste, ki si želijo duhovnega napredovanja. Tektit ponuja nekatere zdravilne energije, pri tistih z blokadami na čakrah, saj jih očisti in prizemlji. Ustvarja močno energijsko povezavo med najnižjimi in najvišjimi čakrami.

Tibetanski menihi častijo ta kamen kot "kamen Shambala". Kamen pomaga pri opuščanju neprijetnih in neželenih izkušenjah. To nas popelje globoko v srce, spodbuja vpogled v pravi vzrok in ustrezno ukrepa. 

Tektit se polaga na čakre, kjer dela ravnovesje pretoka energije. Redno delo s tektitom povečuje telepatijo in jasnovidnost ter astralno potovanje in intuicijo. Če ga damo na tretje oko ter meditiramo se odpre komunikacija z drugimi dimenzijami. Ta kamen krepi biomagnetni ovoj okoli telesa. 

Tektit dela ravnotežje moških-ženskih energij v osebnosti. Pripomore k večjemu razumevanju ljudi, da lažje razumemo njihove občutke, utrjuje prijateljstva in nas varuje pred malenkostnimi prepiri v vsakdanu. Še posebej pri moških krepi koncentracijo in omili gospodovalnost, prepirljivost, ljubosumje in grobost. Hranite ga vedno skupaj z nasprotnim kamnom (mesečnim kamnom, belim ahatom, mlačnim opalom). Tektiti so, podobno kot meteoriti, polni energije. Svojo moč so zbirali pod najtežjimi pogoji skozi prostor in čas na Zemlji in s tem prešli veliko milijonov svetlobnih let. Obstajajo meteoriti in tektiti, ki so starejši kot vse življenje na Zemlji in Zemlja sama. Tektiti dajejo energijo in želijo, da ravnamo z njimi ljubeznivo. 

Čakre:

Kronska, tretje oko.

Za kronično nespečnost:

Po eno čajno žličko baldrijana, poprove mete in komarčka damo v eno skodelico vrele tektitne vode. S tem ko postane naš organizem s tektitom bolj sproščen in vitalen, se ublažijo in sprostijo tudi telesne in duhovne napetosti in težave.

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: