ZAPESTNICA ČAKRA z LAVA KAMNI
  • ZAPESTNICA ČAKRA z LAVA KAMNI
  • energijska zapestnica, veselje
  • energijska zapestnica, zaščita

ČAKRA zapestnica z LAVA KAMNI 8 mm

Referenca: V3493
12,00 €

Energijska zapestnica iz naravnih lava kamnov in kristalov, spodbuja harmonično in uravnovešeno delovanje energetskih centrov čaker.

Količina
Ni na zalogi

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Sestavljena je iz lava kamnov in kristalov: karneol, jantar, tigrovo oko, zeleni howlit, modri howlit, sodalit in ametist.

Več o lava kamnu najdete tukaj >> LAVA KAMEN

Lava kamen je mineral, ki nastane, ko se magma iz vulkanov strdi v kamnino. Najdemo ga po vsem svetu in je eden najstarejših in najbolj razširjenih mineralov na zemlji. Energija, zajeta v lava kamnu je surova in prvinska. Pomaga nam, da se lažje prizemljimo, saj ugodno deluje predvsem na korensko čakro.

Več o karneolu si lahko preberete tukaj >> Karneol 

Kristal vsestranskega uspeha - pomaga reševati probleme, povrne motivacijo in veselje do življenjaOdpravlja zmedenost, frustracije in negativnost. Spodbuja nas, da zaupamo sami sebi in sledimo svojim sanjam ter ciljem.

Več o tem kristalu si lahko preberete tukaj >> Jantar

Jantar v naša življenja prinaša svetlobo in voljo do življenja ter nas navdaja s pogumom in močjo. Krepi odločnost in samozavest. Pomirja in odpravlja depresijo in stres. Zdravi astmo, bronhitis in blaži močan kašelj. Krepi hrustanec, kosti, sklepe, zobe in živčni sistem. Dobro učinkuje pri težavah s ščitnico.

Več o tigrovem očesu si lahko preberete tukaj >> Tigrovo oko 

Je zelo močan kristal, ki mam pomaga obvladovati strah, dviga samozavest in izboljšuje samopodobo. Prinaša bogastvo in nove priložnosti. Med drugim se nosi kot talisman za srečo in zaščito pred uroki. Prinaša novo moč in stabilnost ter pomaga najti izhod v težkih življenjskih obdobjih.

Več o modrem hovlitu si lahko preberete tukaj >> Modri hovlit 

Je odličen kamen za zmanjšanje tesnobe in napetosti. Pomirja razburkana čustva, zato se dobro obnese v situacijah, ko nas preplavijo čustva, kot so strah in jeza. Pomirja naše energijsko polje, pomaga pri koncentraciji ter pomaga opuščati stare čustvene travme. Energijo, ki se ob tem sprosti, pa lahko uporabimo za nove začetke.

Več o sodalitu si lahko preberete tukaj >> Sodalit 

Kristal za mentalno jasnost - odpravlja neodločnost, poveča ustvarjalnost, izboljša spomin in sposobnost učenja ter spodbuja spontano komunikacijo.

Več o ametistu si lahko preberete tukaj >> Ametist 

Je močan zaščitni kamen. Ščiti naše energijsko polje. Odpravlja stres in v življenje prinaša umirjenost in harmonijo. Pomaga pri težavah z nespečnostjo.

V3493
Ocena 
2021-03-15

Vransko

Čudovita! Odkar jo imam sem veliko bolj zadovoljna in polna energije.

Vpišite mnenje

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: