KRISTALI ČAKRA zapestnica, granat, karneol, citrin, peridot, sodalit, modri kalcedon, ametist
  • KRISTALI ČAKRA zapestnica, granat, karneol, citrin, peridot, sodalit, modri kalcedon, ametist

ZAPESTNICA S KRISTALI ČAKRA

7,00 €
  • Zapestnica je raztegljiva.
  • Unikatna, ročno izdelana.

Zapestnica vzpodbuja harmonično delovanje energetskih centrov čaker. Narejena je iz kristalov: 

Granat - kristal preobrazbe. Pomaga pri premagovanju strahu, umirja jezo in nočne more. Krepi samozavest in pogum, vliva samospoštovanje in deluje antidepresivno. V pomoč nam je pri brezizhodnih situacijah. Čisti in uravnava delovanje čaker. Navdihuje nas in prinaša ljubezen in predanost.

Karneol - kristal vsestranskega uspeha. Pomaga reševati probleme, povrne motivacijo in veselje do življenjaOdpravlja zmedenost, frustracije in negativnost. Spodbuja nas, da zaupamo sami sebi in sledimo svojim sanjam ter ciljem.

Citrin - kristal razcveta - odpravlja slabo počutje, raztaplja negativna stanja, dviguje samozavest. Prebuja intuicijo, odpira čakre in prinaša svežo življenjsko energijo. Dobro vpliva na poslovno področje.

Zeleni aventurin - krepi individualnost, kreativnost, sproščenost, optimizem in samozavest. Pomaga pri čiščenju čustvenih blokad in v nas spodbuja tolerantnost. Blagodejno vpliva na čustva, srce, blokade v predelu hrbtenice in na regeneracijo telesa. Od vseh kristalov naj bi ravno zeleni aventurin prinašal največ sreče, saj ugodno deluje na finančno stanje, zdravje in čustveno stabilnost.

Modri kalcedon - kamen komunikacije - prinaša jasno izražanje kot tudi sposobnost poslušanja. Dober je tudi za premagovanje nekomunikativnosti. Lajša težave z dihali. Čisti pljuča, zato se priporoča kadilcem in astmatikom. 

Sodalit - kristal za mentalno jasnost - odpravlja neodločnost, poveča ustvarjalnost, izboljša spomin in sposobnost učenja ter spodbuja spontano komunikacijo.

Ametist je močan zaščitni kamen, ki čisti prostor negativnih energij. Ščiti pa tudi naše energetsko polje. Odpravlja stres in v življenje prinaša umirjenost in harmonijo. Pomaga pri težavah z nespečnostjo.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.
2204

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: