Jantar zapestnica, energijski nakit, baltski jantar
  • Jantar zapestnica, energijski nakit, baltski jantar

JANTAR čips zapestnica

19,00 €

Zapestnica iz naravnega jantarja, pomaga uravnovešati čustva in odpravlja blokade, ki jih povzročajo strahovi.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o tem kristalu si lahko preberete tukaj >> Jantar

Jantar v naša življenja prinaša svetlobo in voljo do življenja ter nas navdaja s pogumom in močjo. Krepi odločnost in samozavest. Pomirja in odpravlja depresijo in stres. Zdravi astmo, bronhitis in blaži močan kašelj. Krepi hrustanec, kosti, sklepe, zobe in živčni sistem. Dobro učinkuje pri težavah s ščitnico.

Utrjuje notranjo moč in krepi sposobnost manifestacije. Uravnoveša čustva, sprošča destruktivne podzavestne energije, odpravlja blokade in strahove ter odpravlja stres in depresijo. Čisti višje in nižje astralno telo in krepi energijske pretoke po meridianih.

Čisti kri, vranico in jetra. Krepi žleze z notranjim izločanjem, lajša bolečine v sklepih in kitah, pospešuje celjenje ran in obnovo tkiv. Pomaga pri želodčnih in žolčnih težavah. Blaži tudi bolečine rasti zob pri otrocih.

Jantar je okamenela smola iglavcev. Je najstarejši dragoceni mineral v zgodovini človeštva. Že od nekdaj velja za zdravilni kamen in amulet. Simbolizira sonce in povezavo z duhovnim svetom. 

Ročno delo - izdelano v Sloveniji

V2386

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: