obesek moldavit kristal energijski nakit
  • obesek moldavit kristal energijski nakit
  • moldavit energijski nakit
  • moldavit trgovina s kristali

MOLDAVIT obesek

54,50 €
  • Teža: 4,1 g.
  • Poreklo: Češka.
  • Kovinsko obešalo je iz srebra. 
  • Cena se nanaša na obesek, srebrno verižico lahko naročite zraven.

Moldavit ni zemeljski kristal, saj je priletel kot meteorit iz vesolja. Ta edinstveni žlahtni kristal visokih vibracij krepi intuicijo in duhovno ozaveščanje. Spodbuja razumevanje življenjskih izzivov, krepi jasnovidnost in izboljšuje spomin. Prav tako krepi lastnosti kamnov, ki so v njegovi bližini. Prinaša srečo, zdravi infekcije ter krepi imunski sistem. Na telo deluje pomlajevalno, učinkovit pa je tudi pri težavah s putiko, astmo in težavah z očmi.

Količina

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

BARVA:

Prozorno zelen. Sodi med steklene meteorite. V notranjosti ima drobcene plinske mehurčke, ki kažejo podtlak. 

Nahajališča:

Češka je edino znano nahajališče moldavita.

Moldavit je edinstven žlahtni kamen, ki ga je ustvaril silovit trk meteoritov pred 15 do 20 milijoni let na področju Moldau, Češkoslovaške. Moldavit krepi imunski sistem ter daje moč in energijo našemu telesu. Pri tem krepi bele krvničke, ki skrbijo za zaščito pred infekcijami in uničujejo bakterije. Ta veže železo in varuje kostni mozeg, ki skrbi za tvorbo belih krvnih telesc. Tudi pri velikem sevanju UV-žarkov zaradi ozonske luknje moldavit varuje kožo, preprečuje metastaze in varuje pred kožnim rakom. Zdravi okužbe, zastrupitve in razna kožna vnetja. Uspešen je pri zdravljenju anemije, pomaga tudi pri hudih glavobolih, slabostih in utrujenosti. 

Daje nam več zavestne energije, veselje in harmonizira partnerstvo. Krepi tudi spomin. Najbolj intenzivno deluje, če ga prej v roki segrejete. Moldavit je kristal, ki prinaša srečo in nevtralizira rentgensko sevanje. Je močen, pozitiven kamen nove dobe ter ima izredno visoke vibracije. Krepi jasnovidnost, boljša spomin, raztaplja blokade (a je zelo močen kamen, zato ne pretiravajmo z uporabo, če nismo pripravljeni na nepredvidene dogodke in situacije...). Enkrat mesečno ga je potrebno položiti pod tekočo, mlačno vodo, da se očisti in izprazni. Polnimo ga na soncu. Krepi lastnosti kamnov v svoji bližini in poudarja njihove duhovne vidike. Če je sam, spodbuja duhovne lastnosti srčne čakre. Deluje tudi na grleno čakro, tretje oko in kronsko čakro, kjer izboljša subtilno dojemanje, intuicijo ter vizualizacijo in spodbuja bolj polno in zavedno življenje. Moldavit označuje izkušnjo prebujanja v kakršnikoli obliki – ne le eksplozivni, tako včasih moramo doživeti šok, da dojamemo. To je včasih težko sprejeti, včasih pa v nas prebudi občutek, da se odpiramo novim svetom. Vključuje božanski načrt in pospešuje duhovno rast. Ta kamen presega čas. Položen na tretje oko, nam lahko omogoča, da gremo naprej v prihodnost ali nazaj v preteklost. Popolni duhovni učinek razvije, če ga polagamo na šesto čakro, saj krepi intuicijo in nam daje slutnje o duhovnih kapacitetah človeštva. Prikliče tudi spomine in predstave o namenu naših življenj ter dopušča spontanost in neobremenjenost z materialno platjo življenja. Nosimo ga lahko tudi kod nakit. Daje nam celosten vpogled na proces bolezni in zdravljenja, saj nam pomaga, da se zavemo vzrokov bolezni in izkušenj. Programiramo ga za izpolnitev kakršnih koli želja, le da niso povezane z materialnim pridobitništvom. Ne čistite ga s soljo. Močno pospeši duhovno rast in psihično prebujenje. Odličen meditacijski kamen, vendar se priporoča obenem uporaba kamnov za prizemljitev (črni turmalin, rdeči jaspis, ali obsidian).

Čakra:

Srčna, kronska, tretje oko, grlena (vse čakre).

2322

Trenutno ni vpisanih mnenj.

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: