zeleni aventurin in citrin, zapestnice za srečo, darilni set zapestnic, ideja za darilo, nakit iz kristalov, trgovina s kristali
  • zeleni aventurin in citrin, zapestnice za srečo, darilni set zapestnic, ideja za darilo, nakit iz kristalov, trgovina s kristali
  • ideja za darilo, darilni set, darila za ženske, nakit iz kristalov
  • ideja za darilo, darilni set, darila za ženske, nakit iz kristalov

Komplet zapestnic za srečo

Referenca: V904
24,00 €

Komplet zapestnic za srečo vsebuje zapestnici:

  • Zeleni aventurin 8 mm
  • Citrin 8 mm

*Slika je simbolična, saj gre za unikatne izdelke in naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.

Količina
Ni na zalogi

  • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več. Brezplačna dostava po vsej Sloveniji za naročila v vrednosti 50 € ali več.
  • Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov. Kupec ima pravico do vračila, brez navajanja razlogov.

Več o zelenem aventurinu si lahko preberete tukaj >> Zeleni aventurin 

Zeleni aventurin krepi individualnostkreativnost, sproščenost, optimizem in samozavest. Pomaga pri čiščenju čustvenih blokad in spodbuja tolerantnost. Blagodejno vpliva na čustva, srce, blokade v predelu hrbtenice in na regeneracijo telesa. Od vseh kristalov naj bi ravno zeleni aventurin prinašal največ sreče, saj ugodno deluje na finančno stanje, zdravje in čustveno stabilnost.

Več o citrinu si lahko preberete tukaj >> Citrin 

Citrin je kristal razcveta, ki s svojo igrivo rumeno energijo spodbuja polnost življenja, sveže začetke in nova iskanja. Odpravlja slabo počutje, raztaplja negativna stanja in dviguje samozavest. Prebuja intuicijo, odpira čakre in prinaša svežo življenjsko energijo. Ima tudi pozitiven vpliv na poslovno področje ter prinaša uspeh in obilje, zato se še posebej priporoča pri novih projektih.

V904

Morda bi vam bilo všeč tudi

4 ostalih proizvodov v isti kategoriji: